Komentara: 0
Pregleda: 1816

Rvanje: XIII Memorijal "Refik Memišević Brale" za vikend u Hali sportova

08.06.2018. u 13:08h
Izvor: Subotica.com
Međunarodni kadetski turnir u rvanju grčko rimskim stilom „Refik Memišević – Brale” održaće se u Hali sportova 9. i 10. juna. Ulaz je besplatan.
Rvanje: XIII Memorijal "Refik Memišević Brale" za vikend u Hali sportova

Rvački klub "Spartak" i Rvački savez Srbije po 13. put organizuju tradicionalni „Braletov memorijal” na kome će učestvovati oko 10 reprezentacija iz celog sveta.

Ovaj međunarodni turnir se nalazi u zvaničnom kalendaru Svetske rvačke federacije, a ove godine na strunjačama u Hali sportova nadmetaće se oko 80 takmičara. Reprezentacija Srbije nastupiće sa 15 takmičara, a iz Spartaka će biti samo Adrijan Feldeždi. Pod vođstvom Subotičanina i nekadašnjeg rvača Spartaka Momira Petkovića na turniru će učestvovati i selekcija Amerike.

Borbe počinju u subotu 9. Juna u 10 i 30, a svečano otvaranje je zakazano za 16 i 30, nakon čega slede finalna nadmetanja, dok je drugi finalni dan i zatvaranje turnira u nedelju.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1816
Povezane teme

refik memišević brale

rvanje grčko rimskim stilom

rvački klub spartak

turnir refik memišević brale

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.