Komentara: 2
Pregleda: 1356

Rvanje: U subotu 18. Memorijalni turnir „Refik Memišević - Brale“

14.03.2024. u 08:35h
Izvor: Subotica.com
U subotu će se u Hali sportova održati tradicionalni, 18. po redu, Međunarodni memorijalni turnir u rvanju grčko – rimskim stilom „Refik Memišević – Brale“ u znak sećanja na proslavljenog svetskog šampiona i srebrnog olimpijca, koji je iznenada preminuo 2004. godine.
Rvanje: U subotu 18. Memorijalni turnir „Refik Memišević - Brale“

Na „Braletovom memorijalu“ koji organizuje Rvački klub „Spartak“ za kadete, takmičare do 17 godina, učestvovaće 130 takmičara iz 15 država. Pored takmičara iz Srbije nadmetaće se rvači iz Mađarske, Slovenije, Hrvatske, Austrije, Češke, Poljske, Slovačke, Francuske, Bugarske, Albanije, Ukrajine, Rumunije, Moldavije.

Biće to lepa prilika da se brojni poklonici ovog drevnog borilačkog sporta, na najlepši mogući način, prisete neprikosnovenog šampiona Jugoslavije u super teškoj kategoriji, osvajača srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu 1984. godine, svetskog prvaka iz 1981. i dvostrukog planetarnog vicešampiona, koji je, pre 19 godina, iznenada preminuo u 48. godini života.

Rvanje: U subotu 18. Memorijalni turnir „Refik Memišević - Brale“Kvalifikacione borbe počinju u 10 i 30 časova, dok je svečano otvaranje zakazano za 16 i 30 časova nakon čega slede finalna nadmetanja i borbe za medalje.

Po prvi put, baš na "punoletstvo" memorijala, Klub je organizovao prenos svih mečava preko interneta. Svi dueli biće na sajtu Rvačkog kluba "Spartak".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 mesec i 2 nedelje
Komentara: 2
Pregleda: 1356
Povezane teme

rvanje

rvanje grčko rimskim stilom

turnir refik memišević brale

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.