Komentara: 0
Pregleda: 1459

Rvanje: Štefanek i Nađ osvojili bronze na turniru u Zagrebu

11.11.2020. u 09:30h
Izvor: Subotica.com
Proteklog vikenda u Zagrebu je održan „Grand Prix Zagreb Open“ sedmi po redu, jedan od najjačih međunarodnih turnira na svetu u grčko-rimskom stilu. Reprezentacija Srbije je učestvovala sa 11 takmičara i ostvarila dobre rezultate osvojivši šest medalja.
Rvanje: Štefanek i Nađ osvojili bronze na turniru u Zagrebu

U Zagrebu je održan „Grand Prix Zagreb Open“ sedmi po redu, jedan od najjačih međunarodnih turnira na svetu u grčko-rimskom stilu. Reprezentacija Srbije učestvovala je sa 11 takmičara među kojima su bili i Spartakovi rvači Davor Štefanek i Sebastijan Nađ. Subotičani su sa ovog kontrolnog turnira donelu bronzane medalje.

Ceo turnir je sproveden uz stroge mere prevencije protiv širenja korona virusa, bez prisustva publikeTrenutna situaciaj je uticala na broj učesnika, ali su ipak učešće uzeli takmičari iz Turske, Švedske, Srbije. U konkurenciji 56 rvača  naši reprezentativci su osvojili šest medalja, od toga jednu zlatnu i pet bronzanih.

Među reprezentativcima naše selekcije najviše je pružio Mihail Kadžaja, koji je sa četiri efektne pobede osvojio prvo mesto u kategoriji do 97 kilograma. Bronze su sa po jednim porazom i dve pobede osvojili Davor Štefanek 67kg, Viktor Nemeš 77kg, Zurab Datunašvili 87kg, Seabastijan Nađ 67kg, dok je Sebastijan Kolompar 55kg treće mesto osvojio sa dva poraza. Četvrti su bili Boban Živanović do130kg i Mario Vuković 87kg. Branko Kovačević 82kg je bio peti, Žarko Dickov 87kg sedmi, a Aleksa Ilić 72kg zauzeo je osmo mesto.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1459

Povezana vest

Povezane teme

rvanje

rvanje grčko rimskim stilom

rvački klub spartak

davor štefanek

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.