Komentara: 0
Pregleda: 1024

Rvanje: Spartak U15 najuspešniji na Državnom prvenstvu u Somboru

11.05.2021. u 16:47h
Izvor: Subotica.com
Za dane vikenda u Somboru je održan Memorijalni turnir „Petar Cucić - Cule“ i Prvenstvo Srbije do 15 godina u rvanju, gde su se nadmetali i takmičari Spartaka. Subotičani su prvog dana osvojili 5 medalja, dok su na Državnom prvenstvu u ekipnom plasmanu zauzeli 1. mesto.
Rvanje: Spartak U15 najuspešniji na Državnom prvenstvu u Somboru

Na turniru najuspešniji su bili Leo Molnar u kategoriji do 50kg kod dečaka do devet godina i Edvard Siraki u kategoriji do 25kg u uzrastu do 11 godina. Obojica su se okitila zlatnim medaljama.

U konkurenciji mlađih takmičara do devet godina na turniru pored Molnara medalju je osvojio Strahinja Bosnić u kategoriji 30kg. Zauzeo je treće mesto i uzeo brnozu. Stariji takmičari bili su malo uspešniji i vratili se sa tri odličja. Uz  Edvarda Sirai koji je doneo zlato, srebro je osvojio Vuk Crnobrnja u kategoriji do 28kg, dok je bronzanu medalju uzeo Teodor Egri u kategoriji do 55kg.

Na Prvenstvu Srbije za takmičare do 15 godina u rvanju grčko rimskim stilom za dečake i devojčice takmičari Spartaka su osvojili pet medalja i ekipno zauzeli prvo mesto.  Dominik Sente u kategoriji  44 kg bio je četvrti, Rajmond Paroci u 52 kg, Nebojša Obradović u kategoriji 57 kg i Dominik Kopunović u kategoriji 62kg su zauzeli treća mesta. Marko Bondžić u kategoriji 68 kg bio je drugi, Boško Mijušković treći. Mustafa Pitić i Mihajlo Maksimović u kategoriji 85kg bili su peti.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1024
Povezane teme

rvanje

rvanje grčko rimskim stilom

rvački klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.