Komentara: 0
Pregleda: 1308

Rvanje: Pioniri i kadeti Spartaka osvojili 10 medalja na Prvenstvu Vojvodine

08.04.2019. u 10:50h
Izvor: Subotica.com
U Senti je u subotu održano Prvenstvo Vojvodine za kadete i mlađe pionire u rvanju grčko – rimskim stilom. U obe kategorije Spartakovi rvači osvojili su ukupno 10 medalja.
Rvanje: Pioniri i kadeti Spartaka osvojili 10 medalja na Prvenstvu Vojvodine

Na Prvenstvu Vojvodine za kadete i mlađe pionire u rvanju održanom u Senti nastupali su i rvači Spartaka. Subotičani su u obe kategorije ukupno osvojili 10 medalja, od toga po jednu zlatnu i srebrnu i osam bronzanih. Pionirska ekipa Spartaka u ekipnoj konkurenciji zauzela je četvrto mesto.

U konkurenciji pionira prvo mesto osvojio je Mustafa Pitić u kategoriji 60kg. Boško Mijušković u kategoriji 60kg bio je drug, dok su treća mesta osvojili Nebojša Obradović u kategoriji 42kg, Aleksa Kopunović u kategoriji 50kg, Branko Mijušković u kategoriji 55kg, Mihajlo Maksimović u kategoriji 70kg, Dario Čupić u kategoriji 80kg i Kopunović Marko u kategoriji

U kadetskoj konkurenciji Adrian Feldeždi i Uroš Krstin u kategoriji 71kg okitili su se bronzanim medaljama.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1308
Povezane teme

rvanje

rvanje grčko rimskim stilom

rvački klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.