Komentara: 0
Pregleda: 2739

Rvanje: Nađ osvojio srebro na Evropskom prvenstvu

07.03.2019. u 10:34h
Sebastijan Nađ, rvač Spartaka i reprezentacije Srbije u kategoriji do 67 kilograma osvojio je srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u rvanju za mlađe seniore do 23 godine koje se održava u Novom Sadu. Subotičanin je u finalu poražen od reprezentativca Rusije Alena Mirzoiana.
Rvanje: Nađ osvojio srebro na Evropskom prvenstvu

Sebastijan Nađ je sa tri briljantne pobede izborio finale gde se sa Rusom Mirzoianom brio za najsjajnije odličje na prvenstvu Evrop  koje se uz učešće 670 takmičara iz 37 zemalja održava u Novom Sadu.

U finalnoj borbi nedostajalo je  sreće mladom rvaču reprezentacije Srbije da dođe do zlata. Rus je ovog puta bio uspešniji i poneo titulu šampiona Evrope u kategoriji do 67 kilograma.

Rvanje: Nađ osvojio srebro na Evropskom prvenstvu

Na putu do finala Sebastijan Nađ pobedio  je Netkova Nestorova iz Bugarske sa 3:0, potom Belorusa Aleksandra Liavončuka 3:1, a u polufinalnoj borbi bio je ubedljiv protiv rumuna Aleksandra Solomona i trijumfovao sa 6:1.

Postavljeno pre 5 godina i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 2739
Povezane teme

rvanje

rvanje grčko rimskim stilom

rvački klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.