Komentara: 1
Pregleda: 1310

Rvanje: Mlađi seniori Spartaka osvojili četiri medalje u Kragujevcu

05.02.2019. u 10:06h
Izvor: Subotica.com
Proteklog vikenda u Kragujevcu je održano Prvenstvo Srbije u grčko-rimskom stilu za mlađe seniore, gde su se nadmetali i rvači Spartaka. Subotičani su u jakoj konkurenciji osvojili četiri medalje.
Rvanje: Mlađi seniori Spartaka osvojili četiri medalje u Kragujevcu

Rvači Spartaka kalendarsku godinu su startovali uspešno. Na Prvenstvu države za mlađe seniore  u Kragujevcu Subotičani su ostvarili dobre rezultate i osvojili četiri medalje - zlatnu, bronzanu i dve dve srebrne.

Zlatnim odličjem okitio se Sebastijan Nađ u kategoriji 67 kilograma. Srebrne medalje osvojili su Ivan Zerge u 77kg i Janko Ivetić u kategoriji 97 kilograma, dok je bronzu uzeo Robert Dudaš u kategoriji 67 kilograma.

Predstojećeg vikenda pred rvačima Spartaka, i to mlađima, je novo takmičenje. U subotu u našem gradu održaće se Kup Srbije u rvanju grčko-rimskim stilom za kadete. Takmičenje u Hali sportova počinje u 11 i 30 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 1310
Povezane teme

rvanje

rvanje grčko rimskim stilom

rvački klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.