Komentara: 0
Pregleda: 743

Rvanje: Mlađe kategorije Spartaka uspešne na Prvenstvu Vojvodine

20.03.2024. u 08:13h
Izvor: Subotica.com
Tokom vikenda u Zrenjaninu je održano Prvenstvo Vojvodine u rvanju za mlađe kategorije. Rvači Spartaka bili su izuzetno uspešni u dve starosne kategorije i osvojili 9 medalja u pojedinačnoj konkurenciji, dok su do 15 godina u ekipnom plasmanu zauzeli drugo mesto.
Rvanje: Mlađe kategorije Spartaka uspešne na Prvenstvu Vojvodine

U konkurenciji do 15 godina medalje su osvojili: srebro – Vuk Crnobrnja  u kategoriji 41kg, Levente Serenče u kategoriji  52kg i  Aleksa Lipai u kategoriji  85kg. Bronza - Dragan Tankosić u kategoriji 38kg, Danilo Grabovac u kategoriji  68kg. Lav Karanc u kategoriji  57kg, Edvard Horvat u kategoriji  85kg i Emanuel Varga u kategoriji  75kg bili su peti. Ekipno je Spartak zauzeo drugo mesto.

Stariji takmičari Spartaka  osvojili su jednu zlatnu, jednu srebrnu i dve bronzane medalje, a u ekipnom plasmanu takmičenje su okončali na četvrtom mestu. Zlato je osvojio Dejan Berkec u kategoriji 63kg, Marko Kopunović u kategoriji  130kg okitio se srebrom, a Nenad Stantić u kategoriji  87kg i Marko Bondžić u kategoriji  97kg osvojili su bronzane medalje. Mustafa Pitić u kategoriji  72kg i Ognjen Bastić u kategoriji 87kg takmičenje su okončali na petom mestu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 mesec i 4 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 743
Povezane teme

rvanje

rvački klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.