Komentara: 0
Pregleda: 1400

Rvanje: Kopunović osvojio bronzu na Prvenstvu Srbije

15.10.2020. u 17:14h
Izvor: Subotica.com
Na Prvenstvu Srbije u rvanju grčko – rimskim stilom za juniore održanom u Kragujevcu Spartak je zauzeo 12. mesto, a jedini takmičar koji se okitio medaljom je Marko Kopunović. U kategoriji 130kg Kopunović je osvoji treće mesto i uzeo bronzu.
Rvanje: Kopunović osvojio bronzu na Prvenstvu Srbije

U Kragujevcu je održamo Državno prvenstvo za juniore u rvanju grčko – rimskim stilom. U jakoj konkurenciji takmičari Spartaka zauzeli su 12. mesto, a jedino odličje doneo je Marko Kopunović.

Na takmičenju je učešće uzelo  20 klubaova. A nakon finalnih borbi najbolji su bili rvači Radničkog iz Beograda i osvojili prvenstvo, drugo mesto pripalo je somborskom "Sokolu", a treći je Vitez iz Šapca. Spartak je zauzeo 12, mesto uz osvojenu jednu medalju i to u kategoriji 130kg  gde je Marko Kopunović uzeo bronzanu medalju i zauzeo treće mesto iza Ilije Petrovića iz šabačkog Viteza i Iva Cucu iz Radničkog Beograd. U kategoriji 79kg Albert Čupak bio je četvrti.

Predstojećeg vikenda Subotica i Rvački klub „Spartak“ biće domaćini dva završna takmičenja - Prvenstva Srbije za seniore i kadete.

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1400
Povezane teme

rvanje

rvanje grčko rimskim stilom

rvački klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.