Komentara: 0
Pregleda: 2583
Foto

Rvači Spartaka treći na Kupu Srbije

22.02.2016. u 10:41h
Izvor: TV Subotica
Proteklog vikenda RK Spartak bio je domaćin prvog Kupa Srbije za seniore. U ekipnom plasmanu prvo mesto osvojio je Proleter iz Zrenjanina, drugi je bio Partizan dok je ekipa Spartaka zauzela treće mesto.
Rvači Spartaka treći na Kupu Srbije

Subotičane su na ovom takmičenju predvodili povratnici u klub, svetski šampion iz Taškenta Davor Štefanek i Dejan Franjković.

Štefanek je u kategoriji do 71kg bio nadmoćan o čemu svedoči činjenica da je do zlatne medalje stigao bez izgubljenog boda. U finalu je savladao Aleksu Erskog iz Partizana a treće mesto podelili su Boban Boškov koji nastupa za Novi Sad i Žarko Velimirović iz Partizana.

Rvači Spartaka treći na Kupu Srbije

Dejan Franjković je u kategoriji do 95kg takođe bio ubedljiv. Nakon sto je u polufinalu savladao klupskog druga Emila Jankovića, u finalu je tuširao Đorđa Pešuta, rvača Radničkog iz Kragujevca. U istoj kategoriji puleni Sretena Damnjanovića bili su zaista dominantni pa su se na pobedničkom postolju uz Franjkovića našli Sabolč Horvat i Emil Janković koji su podelili treće mesto.

Od rvača Spartaka uspešan je bio i Ervin Penjov koji je osvojio treće mesto u kategoriji do 75 kg.

Izvor: TV Subotica
1. Kup Srbije u rvanju za seniore 1. Kup Srbije u rvanju za seniore 1. Kup Srbije u rvanju za seniore 1. Kup Srbije u rvanju za seniore 1. Kup Srbije u rvanju za seniore 1. Kup Srbije u rvanju za seniore 1. Kup Srbije u rvanju za seniore 1. Kup Srbije u rvanju za seniore
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2583
Povezane teme

rvanje

rvanje grčko rimskim stilom

rvački klub spartak

davor štefanek

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.