Komentara: 0
Pregleda: 1693

Rvači Spartaka poraženi od Partizana (3:5)

11.10.2015. u 12:00h
Izvor: Subotica.com
Rvači Spartaka u 2. kolu Prve lige Srbije poraženi su na domaćem terenu od Partizana rezultatom 3:5. Subotička ekipa nastupila je bez povređenog Ronalda Bina.
Rvači Spartaka poraženi od Partizana (3:5)

Posle pobede na otvaranju sezone rvači Spartaka u 2. kolu Prve lige upisali su i prvi poraz od beogradskog Partizana. Zbog zauzetosti subotičke Hale sporova rvači su bili prinuđeni da svoj meč odigraju na drugoj lokaciji, a to je ove subote bila sala OŠ "Majšanski put".

Susret su bolje počeli gosti koji su poveli pobedama Hamze, Tešića, Erskog. Čikoš je smanjio pobedivši Stankova sa 1:0. Bulatović je zatim povećao vođstvo Partizana na 4:1, ali je Balaž doneo poene Spartaku jer se Balović povredio.

Kod rezultata 4:2 za Beograđane Bosnić je savladao Kneževića i smanjio prednost, međutim u poslednjoj borbi malo je nedostajalo da Spartak dođe do boda, ali Janković je izgubio od Živanovića i gosti su slavili.

Spartak - Partizan 3:5

Pojedinačno: 59 kg Hamza 0:1, 66 kg Dudaš – Tešić 0:6, 71 kg M. Štefanek – Erski 0:1 (povreda Štefaneka), 75 kg Čikoš – Stankov 1:0 (tuš u drugoj rundi), 80 kg Penjov – Bulatović 1:7, 85 kg Balaž – Balović 2:0 (povreda Balovića), 98 kg Bosnić – Knežević 13:2, 130 kg Janković – Živanović 4:6.

Ekipa Spartaka je na ovom meču nastupila bez povređenog Ronalda Bina (130) koji je morao da preda meč 1. kola zbog povrede. Nažalost u pitanju je teža povreda u kojoj su Spartakovom rvaču stradali meniskus i prednji ukršteni ligamenti i koja zahteva operaciju i prilično dug period rehabilitacije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1693
Povezane teme

rvanje

rvanje grčko rimskim stilom

rvački klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.