Komentara: 0
Pregleda: 2787

Rvači Spartaka ekipni prvaci Srbije za mlađe seniore (U23)

13.02.2017. u 12:35h > 14:30
Izvor: Subotica.com
U subotičkoj Hali sportova u subotu održano je Ekipno prvenstvo Srbije u rvanju za uzrast mlađih seniora (U23). Titulu najboljih u Srbiji osvojili su domaći takmičari, koji su na ovom turniru bili i više nego ubedljivi.
Rvači Spartaka ekipni prvaci Srbije za mlađe seniore (U23)

Rvači Spartaka osvojili su tri zlatne, dve srebrne i  četiri bronzane medalje, osvojivši time ukupno 43 boda, čak 16 više od drugoplasiranog beogradskog Partizana, odnosno 19 od ekipe "Soko" iz Sombora.

Zlatne medalje su uzeli Slobodan Saulić (66kg), Ervin Penjov (80kg), Sabolč Horvat (98kg), dve srebrne su uzeli Emil Janković i Robert Dudaš (66kg), dok su se bronzom okitili Edvin Penjov (59kg), Viktor Guljaš (71kg), Norbert Čikoš (75kg) i FIlip Lacko (80kg).

Trener ekipe mlađih seniora Predrag Ivankov očekivano je zadovoljan prvim mestom, ali napominje da to nije iznenađenje. Ivankov je dodao da su rezultati manje-više očekivani, pohvalivši Saulića i Horvata koji su iznenadili svoje rivale u klupskim finalima.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2787
Povezane teme

rvanje

rvanje grčko rimskim stilom

rvački klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.