Komentara: 2
Pregleda: 1976

Rutinska pobeda fudbalerki Spartaka protiv Vojvodine (8:0)

08.11.2015. u 18:40h
Izvor: Subotica.com
Fudbalerke Spartaka zabeležile su rutinsku pobedu protiv Novosađanki sa visokih 8:0. Meč je obeležio trostruki strelac Alegra Poljak. U narednom kolu Spartak gostuje u Zemunu.
Rutinska pobeda fudbalerki Spartaka protiv Vojvodine (8:0)

Spartak je rano stigao do vođstva. Ilićeva je odlično izvela korner, a Alegra Poljak prosledila loptu u mrežu Novosađanki. Posle propuštene prilike Filipovićeve, u 28. minutu tamnoputa Gabriele Ngaska nakon centaršuta Krstićeve povisila je prednost domaćeg tima na 2:0. Igrao se 37. minut Marija Ilić uputila je jak šut, Đapićeva je slabo intervenisala i odbijenu loptu Nikolićeva je poslala u gol Vojvodine za 3:0.

Drugi deo susreta u potpunosti je pripao domaćem timu. Iskusnije Subotičanke nadigrale su mladi tim Vojvodine i počastile ih još sa pet golova. Marenićeva tek što je ušla na teren u 58. minutu zatresla je mrežu protivnika za 4:0, a potom su se do kraja utakmice u listu strelaca upisale još Nikolićeva, Maleševićeva i Alegra Poljak, koja je sa dva gola stavila tačku na pobedu šampionki od 8:0.

Spartak – Vojvodina 8:0 (3:0)

Subotica – Gradski stadion.
Gledalaca: 100.
Sudija: Kuzmanović (Lazarevac).
Strelci: Poljak  2', 87' i 89', Ngaska 28', Nikolić 37' i 67', Marenić 58', Malešević 71' minut.
Žuti kartoni: Trbojević (Vojvodina)

SPARTAK: Cetinja, Vajda, Krstić, Radanović, Malešević, Poljak, Filipović (Pavlović), Nikolić, Ilić, Mesomo, Ngaska (Marenić).

VOJVODINA: Đapić, Kolarić (Nikolić), Malijar, Ostojić, Vukčević, Gavrilović (Trbojević), Kovačević (Janković), Trajković, Delić, Savanović (Vujadinović), Milanović.

Posle ove desete uzastopne pobede Spartak čuva lidersku poziciju, sa tri boda više od prvog pratioca ekipe Mašinca. Do kraja ligaškog dela ostalo je da se odigraju još četiri kola.  U narednom kolu Spartak gostuje u Zemunu ekipi Sloge.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1976
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.