• Pregleda: 2175

Rukometni Kup Vojvodine (petak, 21. decembar)

Još dva dana nas deli do praznika rukometa u Subotici. Grad i rukometni klub "Spartak Vojput" 21. decembra domaćini su Finala kupa Vojvodine u obe konkurencije. U ženskom finalu snage će odmeriti igračice novosadske Vojvodine i ekipe Kikinde. Utakmica se igra od 16 časova, dok će se dva sata kasnije igrati Finale kupa Vojvodine između rukometaša Spartak Vojputa i Proletera iz Zrenjanina.
Rukometni Kup Vojvodine (petak, 21. decembar)

Da podsetimo subotički tim treću godinu za redom igra Finale kupa Vojvodine a samim tim igrači Spartak Vojputa ne samo da su stizali do finala nego su i dva puta podigli pehar koji je namenjen pobedniku kupa Vojvodine.

Trener Branislav Zeljković optimista je pred susret sa ekipom Proletara ali sa druge strane poziva na oprez, gosti iz Zrenjanina će uraditi sve kako bi se revanširali ekipi Spartak Vojputa za poraz u prvenstvu kao i za prošlogodišnji poraz u finalu kupa.

Kapiten rukometnnog kluba Spartak Vojputa Petar Papić očekuje dobru rukometnu predstavu i poziva sve prijatelje rukometa i sporta u opšte da dođu u petak u što većem broju u halu sportova kako bi i jednoj i drugoj ekipi bilo lepše i ambijent drugačiji.

Ulaz u Halu sportova je besplatan.

Izvor: RTV Yueco / Autor: Darko Šćepanović

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.