Komentara: 0
Pregleda: 2525

Rukometaši započeli pripreme za nastavak sezone

09.01.2013. u 11:57h
Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Jučerašnjom prozivkom započele su pripreme Spartak Vojputa pred nastavak vrlo bitne sezone za Subotički klub. Glavni cilj je plasman u Super ligu, ali pored domaćeg prvenstva ekipa se paralelno takmiči u Kupu Srbije i Challenge Kupu gde ih očekuje duel sa ekipom iz Luxemburga, Handbal Esche 16. i 23. februara.
Rukometaši započeli pripreme za nastavak sezone

Svi igrači su se odazvali prozivci, ekipi se pridružio novi igrač Aleksandar Stanković, desni bek, koji je došao iz Niškog Željezničara. Do početka takmičarskih utakmica ostalo je nešto više od mesec dana što je po rečima Branislava Zeljkovića sasvim dovoljno da se ekipa dobro spremi za nastavak sezone. - U prolećnom delu čeka nas puno obaveza ali mi od obaveza ne možemo pobeći. Mislim da ćemo odgovoriti svim tim obavezama onako kako smo to radili i u jesenjem delu. Imamo mesec dana do nastavka sezone, pošto 8. februara igramo prvu utakmicu prolećnog dela. To je period u kome ekipa fizički deo mora podići na viši nivo, pošto su igrači imali pauzu od tri nedelje nakon osvajanja Kupa Vojvodine. Pored fizičke spreme radićemo i na uigravanju ekipe pošto imamo novajliju u timu Aleksandra Stankovića koji je došao iz Željezničara (Niš), i koji treba da se uklopi u sistem rada i ekipu. Nadam se da će nam biti pojačanje pošto je poznato da nismo imali levorukog igrača na poziciji desnog beka. - istakao je trener Zeljković.

Očekuju se obaveze na tri fronta više o očekivanjima izneo je trener Branislav Zeljković - Ambicije su nam ulazak u Super ligu i zato želimo i drugi deo sezone da odigramo kao što smo odigrali i jesenji deo kako bi spremni ušli u završnicu koja nas očekuje krajem aprila. Što se tiče Evrope i Čelendž Kupa tu nas očekuje ekipa Esch iz Luxemburga. Gledao sam tu ekipu i mislim da smo negde podjednakih kvaliteta i sve ćemo uraditi da se plasiramo u naredno kolo. Pokušaćemo i da se domognemo polufinala Kupa Srbije kao što smo to uspeli i prošle sezone. Očekuje nas puno utakmica i puno obaveza, ali mislim da možemo odgovoriti svim zadacima jer imamo kvalitetne igrače koji mogu izneti taj teret. Nadam se da ćemo u prolećnom delu imati i sve veću podršku poblike kojima možemo obećati da ćemo igrati kvalitetan rukomet sa jasnim ciljem da u svakom meču dođemo do pobede. Bilo je milina igrati finale Kupa Vojvodine pred prepunom Halom sportova, nadam se da će se ponavljati takva atmosfera.

Svoje viđenje o nastavku sezone izneo je i kapiten Petar Papić - Imali smo pauzu od dvadeset dana, odmorili smo se i sada smo orni i željni nastavka. Imaćemo dosta utakmica u prolećnom delu, mislim da se ekipa dobro uhodala, znamo šta se od nas očekuje i mislim da ćemo ostvariti zacrtani cilj. Predstoji nam analiza i protivnika kojeg imamo u Evropskom takmičenju, nadam se da ćemo i tu ostvariti uspeh i nastaviti dalje takmičenje.

Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Postavljeno pre 11 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2525
Povezane teme

rukometni klub spartak

spartak vojput

rukomet

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.