Komentara: 2
Pregleda: 2434

Rukometaši Spartaka večeras protiv Metaloplastike

08.04.2015. u 16:36h
Izvor: Subotica.com
Subotički rukometaši plejof su počeli u subotu, a za manje od nedelju dana odigraće čak tri meča. Posle podele bodova u Kaću sledi novo gostovanje u Šapcu, a u subotu u Suboticu dolazi Partizan. Prenos večerašnjeg meča možete da pratite na našem sajtu od 19,30 časova.
Rukometaši Spartaka večeras protiv Metaloplastike

Rukometaši Spartak Vojputa u 2. kolu plejofa večeras od 19,30 gostuju u Šapcu ekipi Metaloplastike. Biće ovo još jedna teška utakmica za izabranike Branislava Zeljkovića bez obzira na činjenicu da su Subotičani u prvenstvu dva puta savladali Šapčane.

U prvom kolu rukometaši Spartak Vojputa igrali su nerešeno protiv Jugovića u Kaću, a već u subotu ih čeka duel protiv beogradskog Partizana kojeg će dočekati pred domaćom publikom, što će biti ujedno prvi meć u plejofu koji će odigrati na subotičkom parketu.

Kako je danas saopšteno iz RK "Spartak Vojput" meč između Spartaka i Partizana igraće se u subotu od 19 časova u Hali sportova, a napominje se da od ovog meča počinje naplata ulaznica za gledanje rukometnih utakmica u iznosu od 100 dinara.

Prenos iz Sportske hale "Zorka" u Šapcu možete da pratite na našem sajtu večeras od 19,30 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 2 nedelje
Komentara: 2
Pregleda: 2434

Povezana vest

Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.