Komentara: 0
Pregleda: 1278

Rukometaši Spartaka u izmenjenom sastavu počeli pripreme za novu sezonu

09.08.2017. u 10:41h
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartak Vojputa krenuli su sa radom i pripremama za novu sezonu. U odnosu na prethodni šampionat, u narednom prvenstvu "putari" će nastupati u nešto izmenjenom sastavu.
Rukometaši Spartaka u izmenjenom sastavu počeli pripreme za novu sezonu

Nakon dvomesečne pauze sa radom su počeli rukometaši Spartak Vojputa, a u narednih nekoliko dana biće poznato i u kom sastavu će Subotičani krenuti u novu sezonu, s obzirom da je nekolicina standardnih prvotimaca, koji su bili nosioci igre otišla u nove sredine.

"Putari" rade na konsolidovanju igračkog kadra i dovođenju novih pojačanja koja će doprineti da Spartak Vojput i u narednoj sezoni zadrži poziciju među vodećim ekipama. Za sada je poznato da je Veselin Jelić prešao u  Dinamo iz Pančeva, Bojan Županjac je pojačao redove Sloge iz Požege, dok je Nenad Delibašić otišao u Kikindu. Od igrača koji su činili temelj prošlogodišnje ekipe zna se još da Đorđe Đekić karijeru nastavlja u Norveškoj, a Vukašin Rakocija u Španiji.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1278
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.