Komentara: 0
Pregleda: 2555
Foto

Rukometaši Spartaka sigurni protiv Šamota (31:25)

18.03.2017. u 10:23h
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartaka sigurni protiv Šamota (31:25)

Uoči početka meča minutom ćutanja odato je poštovanje Dušku Dražiću, dugogodišnjem predsedniku RK "Spartak Vojput" i generalnom direktoru kompanije "Vojput", koji je preminuo u sredu, 15. marta, u 65. godini.

Rukometaši Spartaka sigurni protiv Šamota (31:25)

Golovima Županjca, Đekića i Radovića Subotičani su poveli sa 3:0, nakon deset minuta bilo je 8:1 i bilo je jasno da "putari" imaju ogroman motiv da ne propuste priliku da zabeleže sigurnu pobedu pred svojom publikom.

Gosti iz Aranđelovca su se trudili, ali nakon Spartakovog odvajanja najbliže što su uspeli da priđu je bilo -4 (11:7, 18') međutim subotička ekipa nije spuštala gas i sigurno je držala rastojanje, da bi prvo poluvreme rešila u svoju korist sa +7 (17:10).

Rukometaši Spartaka sigurni protiv Šamota (31:25)

Rukometaši Spartaka sigurni protiv Šamota (31:25)

U drugo poluvreme gosti su ušli znatno angažovanije i to se ubrzo odrazilo na rezultat. Nakon 8 minuta igre u drugom delu igre rezultat je glasio 20:17. Osetili su igrači Šamota da imaju neophodnu energiju da se vrate u meč, ali nije odustajao ni Spartak. Iako su gosti prišli na tri gola zaostatka "putari" nisu gubili glavu, posle tajmauta podigli su nivo energije i samo desetak minuta kasnije vraćena je prednost od +7 (26:19). U tom periodu igre Delibašić je vezao tri pogotka i ponovo vratio goste na sigurnu distancu.

U samoj završnici priliku su ponovo dobile mlade snage subotičkog superligaša. Poslednji pogodak za domaći tim postigao je talentovani Kojadinović.

Najefikasniji kod "putara" bio je Županjac sa 7 pogodaka, dva manje je postigao Rakocija, dok je Đekić stao na četiri.

Rukometaši Spartaka sigurni protiv Šamota (31:25)

Spartak Vojput - Šamot 65 31:25 (17:10)

Isključenja: Spartak Vojput 8 min. Šamot 4 min.
Sedmerci: Spartak Vojput: 2/2, Šamot: 9/6

Spartak Vojput: Kosović, Stefanović, Đekić 4, Radović 4, Perović D., Stevanović 1, Potpara 3, Medić, Delibašić 3, Petrović I., Kojadinović 1, Županjac 7, Jelić 3, Petrović, Rakocija 5, Abadžić

Važna pobeda i bodovi koje Subotičani prenose u plejof grupu. U poslednjem kolu Superlige Spartak gostuje Partizanu koji je sinoć podelio bodove sa pretposlednjom Moravom.

Izvor: Subotica.com
Rukomet: Spartak Vojput - Šamot 65 Rukomet: Spartak Vojput - Šamot 65 Rukomet: Spartak Vojput - Šamot 65 Rukomet: Spartak Vojput - Šamot 65 Rukomet: Spartak Vojput - Šamot 65 Rukomet: Spartak Vojput - Šamot 65 Rukomet: Spartak Vojput - Šamot 65 Rukomet: Spartak Vojput - Šamot 65
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 1 nedelju
Komentara: 0
Pregleda: 2555
Povezane teme

hala sportova subotica

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.