Komentara: 1
Pregleda: 2138

Rukometaši Spartaka savladali Rudar u Kostolcu (23:26)

19.02.2017. u 12:30h
Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Rukometaši Spartak Vojputa savladali su Rudar u utakmici 17. kola Super rukometne lige Srbije i tako pet kola pre kraja u velikoj meri obezbedili ulazak u plejof. Subotičani su tokom celog susreta kontrolisali utakmicu i na kraju zasluženo slavili.
Rukometaši Spartaka savladali Rudar u Kostolcu (23:26)

Prvi gol na utakmici postigao je Đekić u 3. minutu za vodstvo Spartak Vojputa. Usledilo je izjednačenje preko Dimitrijevića, nakon čega su ova dva igrača postigla još po jedan gol za 2:2. Tica je doneo domaćinu jedino vodstvo na utakmici u 13. minutu za 4:3. Putari su tada zaigrali angažovanije u odbrani i napravili seriju od 5:0 te poveli sa 8:4 u 20. minutu.

U redovima domaćina odlično je branio golman Rajičić koji je najzaslužniji što su domaći uspeli da se rezultatski približe Spartak Vojputu. Milošević i Dimitrijević smanjuju na 6:8, a Đekić sa dva gola u nizu vraća prednost od četiri gola, 6:10. Rudar je u poslednjoj minuti prvog poluvremena uspeo da postigne dva gola u nizu tako da se na odmor otišlo sa rezultatom 10:12.

Nastavak utakmice počeo je golom Delibašića, 10:13. U prva tri minuta drugog poluvremena igra je dobila na brzini sa brzim realizacijama na obe strane. U 32. minutu na semaforu je stajalo 12:14 nakon novog gola Dimitrijevića koji je bio najefikasniji u redovima domaćina sa sedam golova. Županjac i Jelić donose mir u redove Subotičana za prednost od 4 gola, 12:16.

U vremenskom periodu od 40. do 45. minuta ni jedna ekipa nije uspela da postigne gol pošto su odlično branili Petrović i Rajičić. Rakocija prekida post za 16:19 u 45. minutu. U poslednjih deset minuta Spartak Vojput je ušao sa tri gola viška, 18:21. Milošević je iskoristio prednost od dva igrača više na terenu da smanji rezultat na 20:22, ali već u sledećem napadu Delibašić donosi mir u redove putara. Odličnom akcijom Županjca i Rakocije Spatak Vojput je imao tri gola viška 21:24, tri minuta pre kraja.

Domaći nisu imali rešenje za igru Spartak Vojputa čiji su igrači postigli dva gola u poslednjoj minuti za 22:26. Konačan rezultat postavio je kapiten Milošević, 23:26.

Rudar - Spartak Vojput 23:26 (10:12)

Rudar: Stojković, Dragović, Avramović 1, Ognjanović, Tica 2, Bečejac, Bogdanović, Rajičić, Šukić 1, Dimitrijević 7, Milošević 6, Nedeljkov 1, Nedeljković 3, Božić, Merdović 2.

Spartak Vojput: Kosović, Stefanović, Đekić 4, Radović, Perović, Stevanović 1, Potpara 3, Medić, Delibašić 5, Petrović, Mikić, Županjac 7, Jelić 4, Petrović I., Rakocija 2, Abadžić.

Naredna dva kola Spartak Vojput igra pred svojom publikom. U subotu 25. februara dočekuju Moravu, pobedom u ovo susretu i teoretski bi obezbedili plasman u plejof što bi bila velika nagrada za ove momke koji su vredno trenirali i zasluženo bi se našli među najboljim ekipama u Srbiji.

Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Postavljeno pre 7 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 2138
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.