Komentara: 2
Pregleda: 2080

Rukometaši Spartaka savladali Metaloplastiku (30:19)

13.05.2015. u 23:02h
Izvor: Subotica.com
Odlično izdanje ekipe Branislava Zeljkovića koja je večeras u 7. kolu plejofa pred domaćom publikom još jednom zabeležila pobedu i savladala Metaloplastiku rezultatom 30:19 (13:7).
Rukometaši Spartaka savladali Metaloplastiku (30:19)

Razočaravajući meč za šabačku Metaloplastiku pred subotičkom publikom i nova dva boda za Spartak u poteri za Vojvodinom - to bi bilo ukratko utisci sa večerašnjeg meča. Pozitivno iz svega ovoga, sem bodova naravno, je što su se čak deset igrača Spartaka upisali u listu strelaca.

Metaloplastika je razočarala, pogotovo u drugom delu, ali to loše izdanje trofejnog jugoslovenskog tima Spartak je iskoristio na najbolji način da bez pritiska neizvesnosti u rezultatu odigra rasterećen meč i ispostavi se rutinski dođe do novih bodova.

Posle znatno neizvesnijeg duela u 2. kolu kada je Spartak došao do svoje prve pobede u plejofu, današnji meč je bio sušta suprotnost.

Svoje golgetersko veče imao je Županjac koji je meč završio sa 10 pogodaka, iza njega sledi Đekić sa upola manje postignutih, Jovanović je stao na četiri, Bojanović, Jelić, Kaltak i Rakocija su postigli po dva, dok su se po jednom upisali Knežević i Kovačević.

Utakmicu u hali sportova je posmatralo oko hiljadu gledalaca. Do kraja plejofa ostalo je da se odigraju još tri kola, a Spartak u narednom gostuje pretposlednje plasiranom Partizanu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 10 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2080
Povezane teme

hala sportova

rukometni klub spartak

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.