Komentara: 0
Pregleda: 2734
Foto

Rukometaši Spartaka savladali Dinamo (25:22)

29.04.2017. u 23:35h
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartak Vojput savladali su večeras Dinamo iz Pančeva rezultatom 25:22 (12:8). U narednom kolu u Suboticu dolazi drugoplasirana Crvena zvezda.
Rukometaši Spartaka savladali Dinamo (25:22)

"Putari" su u 5. kolu plejofa zabeležili važnu pobedu u želji da na kraju sezone završe na trećem mestu, što bi svakako bio izuzetan uspeh. Dueli ove dve ekipe ove sezone bili su uzbudljivi i neizvesni, tako je bilo i večeras. Početkom sezone Subotičani su pred svojom publikom pobedili 23:21, dok je Pančevo uzvratilo pred svojom rezultataom 19:18.

Naredne subote Spartak Vojput će ugostiti Crvenu zvezdu koja je večeras savladala Šamot. Biće ovo odlična prilika da se "putari" pred svojim navijačima revanširaju Beograđanima za težak poraz (32:18) na startu plejofa.

Izvor: Subotica.com
Rukomet: Spartak Vojput - Dinamo Rukomet: Spartak Vojput - Dinamo Rukomet: Spartak Vojput - Dinamo Rukomet: Spartak Vojput - Dinamo Rukomet: Spartak Vojput - Dinamo Rukomet: Spartak Vojput - Dinamo Rukomet: Spartak Vojput - Dinamo Rukomet: Spartak Vojput - Dinamo
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2734

Povezana vest

Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.