Komentara: 0
Pregleda: 1802

Rukometaši Spartaka od 19,30 časova dočekuju Dinamo

29.04.2017. u 14:13h
Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Rukometaši Spartak Vojputa u 5. kolu plejofa dočekuju Dinamo iz Pančeva. Meč se igra večeras od 19,30 časova u Hali sportova. Ulaz je besplatan.
Rukometaši Spartaka od 19,30 časova dočekuju Dinamo

U ovoj sezoni utakmice sa Dinamom su bile izuzetno zanimljive i do kraja neizvesne. Obe ekipe su zabeležile po jednu pobedu, Spartak Vojput je početkom sezone u Subotici pobedio sa 23:21, dok je Dinamo bio bolji u Pančevu sa 19:18 iako su Subotičani vodili posle prvih trideset minuta igre sa 11:10.

Srednji bek "putara", Dušan Medić, ističe da njegova ekipa u dobroj atmosferi dočekuje Pančevce.

- Ukoliko želimo do pozitivnog rezultata moramo da odigramo čvrstu utakmicu jer se radi o ekipi koja igra izuzetno jako u odbrani. Radili smo izuzetno naporno protekle nedelje jer nam je važan ovaj duel. Pobedom bi istakli kandidaturu za treće mesto, što bi za nas predstavljao izuzetan uspeh u ovoj sezoni. Očekujem da će se sav ovaj rad i trud koji smo uložili pretvoriti u dobru igru i pozitivan rezultat. - kaže Medić - Odigrali smo sa njima dve neizvesne utakmice u ovoj sezoni, smatram da imamo bolju rotaciju i da će to biti prevaga na našoj strani uprkos njihovim iskusnijim igračima. Imaju odlične igrače na bekovskoj poziciji koje ćemo morati zaustaviti ukoliko želimo da trijumfujemo.

Prvotimac Spartak Vojputa pozvao je ljubitelje rukometa da doču u halu večeras i pruže podršku ekipi u nameri da i u ovom susretu trijumfuje i osvoji nove bodove.

Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1802

Povezana vest

Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.