Komentara: 3
Pregleda: 2119

Rukometaši Spartaka preko Vojvodine do prvog boda u Regionalnoj ligi

10.09.2015. u 12:12h
Izvor: Subotica.com
Posle dva ubedljiva poraza od beloruske i slovačke ekipe, rukometaši Spartaka odigrali su juče prvi meč sa ekipom iz Srbije i to u Novom Sadu protiv Vojvodine, u kojem su se u poslednjim sekundama izborili za prvi bod u Regionalnoj SEGA ligi.
Rukometaši Spartaka preko Vojvodine do prvog boda u Regionalnoj ligi

Derbi meč srpskih ekipa odigran u 3. kolu SEHA lige  u Novom Sadu završen je bez pobednika. Nakon velike borbe i velikih rezultatskih preokreta meč je završen rezultatom 27:27, iako je Vojvodina pretila sredinom drugog dela da se ozbiljnije odlepi i osvojio ceo plen.

Sam početak meča najavljivao je rezultatsko uzbuđenje, a tako je ostalo do samog kraja, praktično do poslednjih par sekundi meča koji je zatvorio Županjac za novo poravnanje rezultata i prvi bod u Regionalnoj ligi.

Vojvodina - Spartak Vojput 27:27 (12:12)

U ekipi Spartaka istakao se Rakocija sa Rakocija sa 8 postignutih golova iz 10 pokušaja, a pratili su ga DIstol sa 5, Županjac sa 4 i  dvojace Jelić Ljubojević koji su postigli po 3 gola. Trener Branislav Zeljković ponovo je igrao sa sva tri golmana, ali sva trojica su za 60 minuta meča uspeli da odbrane samo četiri šuta, za razliku od dvojca na golu Vojvodine koji je odbranio 14 šuteva.

Rukometaši Spartaka preko Vojvodine do prvog boda u Regionalnoj ligi

foto: SEHA liga

Vojvodina: Arsenić , Orbović 7, Todorović 1, Perović, Pralica 2, Rastvortcev 7, Marjanović 5, Smiljanić, Nikolić 1, Petrović , Stanković 4, Trkulja , Vučković , Datukashvili, Gugleta , Ćurković.

Spartak Vojput: Vukoslavović, Kosović, Đekić 1, Perović 2, Knežević 1, Ljubojević 2, Lojaničić , Žegarac , Radulović , Distol 5, Županjac 4, Jelić 3, Basarić , Rakocija 8, Čupić 1, Stojanović.

U narednom kolu Spartak po prvi put ove sezone igra pred domaćom publikom, u subotičkoj Hali sportova, a u goste mu dolazi Borac iz Banjaluke. Meč se igra u subotu od 19 časova, a ulaz je 150 dinara.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2119
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

seha liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.