Komentara: 0
Pregleda: 1951

Rukometaši Spartaka preko Morave obezbedili plejof

26.02.2017. u 12:15h
Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Rukometaši Spartak Vojputa rutinski su došli do nove pobede u Superligi koja im je i teoretski obezbedila plasman u plejof, četiri kola pre kraja ligaškog dela prvenstva. Gosti su bili ravnopravni protivnik u prvih desetak minuta nakon čega su Subotičani zaigrali angažovanije i na kraju ubedljivo trijumfovali rezultatom 37:24.
Rukometaši Spartaka preko Morave obezbedili plejof

Golovima Mihajlovića, Maksića i Aleksića gosti su već u trećem minutu iznenađujuće poveli sa 3:0. Razigrao se Đekić, postigao je dva gola u nizu za 2:3. Luka Radović poravnava u 7. minutu na 4:4, a Morava uzvraća preko Avramovića za novo vodstvo.

Svojim trećim golom Đekić donosi novo izjednačenje na utakmici za 5:5, da bi Marko Perović u sledećem napadu doneo prvo vodstvo Spartak Vojputa, 6:5. Boljom igrom u odbrani Subotičani su sačuvali svoju mrežu dok su na drugoj strani pogocima Potpare i Đekića stigli do tri gola prednosti, 8:5. Stečenu prednost "putari" nisu više ispuštali tako da je poluvreme okončano sa njihovom prednošću od 19:16.

Drugo poluvreme donelo je bržu igru. Poveli u domaći sa sedam golova, 25:18 u 40. minutu. Razigrala su se oba krila kod domaćina, Luka Radović i Marko Perović koji su iskoristili kontranapade i postigli ukupno 16 golova na meču, obojica po osam. Konačan rezultat postavio je Rakocija za ubedljivu i sigurnu pobedu domaćina.

Spartak Vojput - Morava 37:24 (19:16)
Sedmerci: Spartak Vojput 3/3, Morava 2/2

Spartak Vojput: Kosović, Stefanović, Đekić 6, Radović 8, Perović 8, Stevanović 3, Potpara 5, Medić 1, Delibašić 5, Petrović, Mikić, Županjac, Jelić 2, Petrović I. 2, Rakocija 2, Abadžić.

Morava: Minić, Veličković, Trpković, Tasić, Đurković 4, Maksić 5, Jokić 2, Kerić 1, Krstić, Bugarinović 2, Đorđević, Lazović, Matić 1, Bojković 2, Avramović 3, Mihajlović 4.

U sledećem kolu Spartak Vojput dočekuje Vojvodinu, aktuelnog prvaka Srbije. Derbi će se odigrati u subotu 4. marta u Hali sportova u Subotici sa početkom od 18:45.

Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Postavljeno pre 7 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1951
Povezane teme

rukometni klub spartak vojput

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.