• Pregleda: 2233

Rukometaši Spartaka podržavaju akciju za pomoć Sandri Svorcan

Rukovodstvo Rukometnog kluba "Spartak Vojput" odlučilo je da se pridruži dobrotvornoj akciji u cilju prikupljanju novca za operaciju Subotičanke Sandre Svorcan, koju očekuje životna operacija u Beču. Utakmica između Spartaka i Napretka igra se u Hali sportova u subotu od 19 časova.
Rukometaši Spartaka podržavaju akciju za pomoć Sandri Svorcan

Svoj doprinos akciji subotički superligaš daće na utakmici 16. kola u kojoj u subotu dočekuje Napredak iz Kruševca, tako što će na ulazu biti postavljena kutija za novčane donacije.

Ovom prilikom RK "Spartak Vojput" poziva sve ljubitelje rukometa i građane da podrže rukometaše u borbi za nove bodove, ali i Sandru Svorcan u borbi za novi život kroz doborovoljne priloge u pomenutoj kutiji.

DONACIJE DIREKTNO NA RAČUN

Svi koji žele i u mogućnosti su da pomognu, mogu to da učine uplatom novca na dinarski račun 205-9011004192677-97 (Komercijalna banka Srbija / Brale Svorcan), odnosno devizni račun IBAN: RS35205903102034152797 / SWIFT: KOBBRSBG (Brale Svorcan).

RK "Spartak Vojput" - RK "Napredak" (Kruševac), subota - 19 časova

Utakmicu koja se igra u subotu, 15. februara, od 19 časova u Hali sportova, obeležiće i jedan sportski jubilej, u kojem će kapiten Spartaka, Petar Papić zaigrati svoju dvestotu utakmicu u dresu subotičkog superligaša. Papić je za vreme boravka u Spartaku postigao čak 778 golova. Ulaz na utakmicu je besplatan.

Spartak se trenutno nalazi na sredini tabele sa 7 pobeda, 5 poraza i dva nerešena rezultata, a u utakmicu sa kruševačkim Napretkom ulazi posle poraza na gostovanju beogradskoj Crvenoj zvezdi (30:21).

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.