Komentara: 0
Pregleda: 2966

Rukometaši Spartaka još jednom uspešniji od Crvene zvezde (22:25)

16.05.2016. u 11:20h
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartaka ponovo su savladali Crvenu zvezdu u plejofu. Nakon trijumfa u Subotici u drugom kolu, sinoć su "putari" pobedili i u Beogradu rezultatom 25:22. U narednom kolu u Suboticu dolazi Metaloplastika (sreda, 18,45h).
Rukometaši Spartaka još jednom uspešniji od Crvene zvezde (22:25)

U prvom delu meča vodila se relativno ravnopravna borba, ali u kojoj su domaći samo na početku uspeli da dođu do vođstva (2:1), ali Subotičani vrlo brzo nameće svoj tempo i u kontinuitetu drže razliku od jedan do tri gola razlike. Tako je bilo većim delom prvog poluvremena, a slično se nastavilo i u drugom.

Drugi deo meča Spartak je nastavio sa +1, a vrlo brzo došao je na +3. Dobra odbrana i stabilan napad sredinom tog dela igre donela je i maksimalnih +4, međutim daleko od toga da je bilo sve rešeno i da je pobednik bio rešen. Morala je ekipa Branislava Zeljkovića maksimalno koncentrisano da odigra do kraja i dobro se oznoji za nove bodove, koji su na kraju i došli, sasvim zasluženo gledajući sve aspekte meča.

U redovima "putara" bolji od ostalih bili su, po efikasnosti Lojaničić sa 9 postignutih golova i golman Abadžić koji je nanizao šesnaest odbrana, među kojima i dva sedmerca.

Crvena zvezda - Spartak Vojput 22:25 (12:13)

Crvena zvezda: Jaketić, Bojičić 1, Radosavljević 1, Dragutinović, Nastić, Gačević 5, Stolić, Antelj, Pavlović 5, Zlatanović, Todorović 4, Nikolić 1, Mandić 1, Babić 2, Kljajić 1, Leovac 1.

Spartak Voput: Kosović, Ristić, Željko Peić Tukuljac , Đekić 3, Perović, Knežević 1, Ljubojević 5, Lojaničić 9, Radulović, Distol, Županjac 4, Jelić 1, Basarić 1, Rakocija, Čupić, Abadžić 16 odbrana.

Posle 7 odigranih kola plejofa Spartak se nalazi na poziciji broj 4 sa tri pobede i poraza, kao i jednim nerešenim susretom. U narednom kolu, koje se igra u sredu, rukometaši Spartaka će od 18,45 časova dočekati šabačku Metaloplastiku koja u doigravanju ima samo jedan poraz i jedan remi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2966
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.