Komentara: 0
Pregleda: 2067

Rukometaši Spartak Vojputa u polufinalu Kupa Srbije

19.04.2012. u 17:25h
Izvor: RTV Yueco
U četvrtfinalu Kupa Srbije u rukometu, igrači Spartak Vojputa pobedili su ekipu Crvene zvezde rezultatom 26:21, poluvreme (10:12). Bolja igra subotičkog tima u drugom poluvremenu donela im je plasman na fajnal for, odnosno među četiri najbolje ekipe.
Rukometaši Spartak Vojputa u polufinalu Kupa Srbije

U poslednjih 20. minuta izabranici Vuka Roganovića preuzeli su inicijativu na terenu i na isteku 46. minuta ekipa Spartak Vojputa ima rezultatsku prednost od 19:16. Ekipa Zvezde pokušala je rezultatski da se približi ali golman domaće ekipe Radoš Đukanović to nije dozvolio.

Mlada ekipa Crvene zvezde pokazala je u ovom susretu dva lica. U prvom poluvremenu krasila ih je borbenost dok su u nastavku napravili više grešaka.G ostujućem timu sada ostaje da se okrene obavezama u Super ligi. Pored subotičkog tima plasman na finalni turnir koji će se održati u Boru 12. i 12. maja obezbedile su ekipe Partizana, Kolubare i Jugovića.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2067
Povezane teme

spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.