Komentara: 5
Pregleda: 3981

Rukometaši Spartak Vojputa poraženi u finalu kupa Srbije

13.05.2012. u 23:53h
Izvor: RTV Yueco
Rukometaši Partizana osvojili su Kup Srbije u Boru pobedom nad Spartak Vojputom 23:22 (12:12). Crno-beli po 10. put osvojili trofej nacionalnog kupa. Beogradski tim je u prilici da osvoji "duplu krunu", a za to im je potrebna još pobeda nad novosadskom Vojvodinom u Beogradu.
Rukometaši Spartak Vojputa poraženi u finalu kupa Srbije

Rukometaši Spartak Vojputa posle odlične polufinalne utakmice protiv rukometaša Jugovića, poraženi su danas u finalu od ekipe Partizana posle velike borbe i vođstva rezultatom 23:22.

Uspeli su subotičani posle iscrpljujuće utakmice u polufinalu da se nose sa vodećom ekipom na tabeli ali nisu imali sportske sreće. Milan Kukić proglašen je za najboljeg golmana finalne utakmice.

Na kraju rukometaši Spartak Vojputa trebaju biti zadovoljni jer su uspeli na putu do finala da savladaju tri superligaške ekipe i u finalu takođe namuče igrače Partizana.

Partizan slavi prvi Kup posle 2008. godine. Ekipa Aleksandra Brkovića ima priliku da se domogne "duple krune", jer tri kola pre kraja ima četiri boda prednosti u odnosu na Vojvodinu. Subotičani, inače prvoligaši (drugi stepen takmičenja) navijaće za crno-bele, jer će im njihovo osvajanje titule omogućiti izlazak u Evropu sledeće sezone (u Čelendž kup).

Rukometaši Spartak Vojputa poraženi u finalu kupa Srbije

Rukometaši Partizana, pobednici Kupa Srbije u sezoni 2011/2012 (foto: Blic)

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 3981
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukometni klub vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.