Komentara: 2
Pregleda: 1993

Rukometaši Spartak Vojputa osvojili Komlo Kup

17.08.2015. u 11:29h
Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Rumetani klub "Spartak Vojput" osvojio je Komlo Kup pobedom u finalu nad domaćinom od 23:22. Pored Spartaka i domaće ekipe "Komlo" učestvovali su Spačva iz Vinkovaca i Pečuj kojeg su Subotičani dan raniej savladali rezultatom 25:21 (15:10).
Rukometaši Spartak Vojputa osvojili Komlo Kup

Subotičani su odlično započeli utakmicu. Brzo i efikasno u napadu sa odličnim izdanjem novajlije golmana Stojanovića. Poveo je Spartak Vojput golom Lojaničića, nakon čega su usledili pogodci Basarića i Đekića za 3:0. Nastavili su u visokom ritmu i nakon još jedne uspešne odbrane Stojanovića, Ljubojević je povećao prednost na 8:1. Jedini koji je parirao raspoloženim putarima bio je crnogosrki reprezentativac Marković u dresu Komloa koji je postigao čak šest golova od ukupno deset domaćina u prvom poluvremenu. Prvih 30 minuta završeno je prednošću Spartak Vojputa od 14:10.

Sedam minuta je trebalo domaćinima da izjednače susret u drugom pluvremenu, 14:14. Nastavak utakmice doneo je veliku borbu na terenu i rezultatsku klackalicu. Kada je bilo najpotrebnije, u finišu meča, Spartak Vojput je pojačao tempo i stigao do dva gola viška 23:21, dva minuta pre kraja. Nisu dozvolili domaćinima da se približe i ugroze zasluženu pobedu. Konačan rezultat od 23:22 postavio je Jerković sa zvukom sirene za kraj utakmice.

Nakon finalnog meča podeljena su priznanja za najbolje pojedince i ekipe. Za najboljeg golmana proglašen je Dražen Stojanović iz Spartak Vojputa. Najbolji igrač je Segi Balaž iz Komloa, dok je najbolji strelac Marković Igor takođe iz Komloa.

Komlo - Spartak Vojput 22:23 (10:14)

Komlo: Hoffmann, Hidaši, Segi 1, Marček, Marković 9, Peter, Solnoki 1, Kordić 4, Sunajko 1, Nađ, nakhajevka, Jerković 1, Sebešćen, Oslak 2, Weber, Sanad 3.

Spartak Vojput: Vukoslavović, Kosović, Županjac 4, Ilić, Perović 1, Čupić, Distol 2, Đekić 5, Lojaničić 2, Žegarac 1, Ljubojević 3, Knežević 2, Jelić, Basarić 3, Stojanović, Galfi 1.

Nakon prve dve odigrane prijateljske utakmice primeti se da je kvalitet subotičke ekipe na višem nivou u odnosu na prošlu sezonu. Novi igrači su stvorili zdravu konkurenciju i već sada se nametnuli svojim dobrim igrama.

Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Postavljeno pre 8 godina i 8 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1993
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.