Komentara: 0
Pregleda: 2573

Rukometaši Spartak Vojputa nastavili niz pobeda

12.03.2013. u 02:33h
Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Rukometaši Spartak Vojputa nastavili su sa pobedama u prvenstvu, pošto su večeras su u Hali sportova savladali Titel sa 31:19. Trener Zeljković protivniku je suprostavio kombinovani sastav, u kojem nije bilo Papića i Distola.
Rukometaši Spartak Vojputa nastavili niz pobeda

Meč su bolje započeli gosti koji su došli do vodstva od 2:0 i 4:2 u uvodnim minutima. Ubrzo su Subotičani ubrzali igru i došli do poravnanja 5:5 a već u sledećem napadu i do prvog vodstva od 6:5 u 12. minutu. Nakon uspešn odbrane Kukića i dva gola u nizu Stankovića Spartak Vojput dolazi do dva gola prednosti 8:6. Uporni gosti uspeli su još jednom da preokrenu rezultat 9:10 golom Ivkovića u 23. minutu. Usledila je tada serija domaćina koji su pojačali odbranu i brzim golovima stigli do prednosti od četiri gola nakon trideset minuta igre 15:11.

Početkom drugog poluvremena gosti su golom Marka Žarkovića smanjili na 16:14. Tada je krenula potpuna dominacija Subotičana, koji su odigrali veoma čvrsto u odbrani i preko brzih kontri lako postizali golove. Napravili su domaći seriju od 8:0, stigli do 24:14 nakon gola Todorovića i praktički osigurali pobedu. Nisu gosti imali rešenje za igru Spartak Vojputa. Na kraju ubedljiva i potpuno zaslužen apobeda od 12 golova razlike 31:19.

Spartak Vojput - Titel 31:19 (15:11)

Za Subotičane nema odmora, već u sredu 13.03 očekuje ih nova utakmica, osmina finala Kupa Srbije. Žreb nije bio naklonjen Spartak Vojputu pošto dočekuju ekipu Vojvodine, pored Partizana najvećeg favorita za osvajanje duple krune u Srbiji.

Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2573
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.