Komentara: 0
Pregleda: 2173

Rukometaši pobedom započeli takmičenje u Super ligi

15.09.2013. u 11:45h
Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Rukometaši Spartak Vojputa pobedom su započeli takmičenje u Superligaškom društvu. U prvom kolu subotičani su slavili u Beogradu savladavši ekipu PKB sa 20:28.
Rukometaši pobedom započeli takmičenje u Super ligi

Od samog početka "putari" su nametnuli svoj stil igre, poveli su na početku susreta sa 2:0, da bi ubrzo prednost iznosila već pet golova razlike 1:6 u korist Spartak Vojputa. Pokušali su domaći da se rezultatski primaknu ali bez većih uspeha. U dva navrata su uspeli da smanje na tri gola 3:6 i 6:9, ali više od toga im nisu dozvolili raspoloženi gostujući igrači. Na odmor se otišlo sa pet golova prednosti 10:15.

U nastavku susreta nije se menjala slika na terenu. Subotičani raspoloženi sa čvrstom odbranom i večeras odličnim golmanom Cvetkovićem, koji je već pokazao da će biti veliko pojačanje ovoj ekipi, dok su u napadu najefikasniji bili Kovačević i novajlija Ćupić koji su zajedno postigli 15 golova u ovom susretu. PKB nije uspeo ni jednom rezultatski da ugrozi vodstvo Spartak Vojputa. Tri minuta pre kraja rezultat je bio 20:25, nakon čega su subotičani realizovali još tri uspešna napada za konačnih 20:28.

PKB - Spartak Vojput 20:28 (10:15)

U sledećem kolu Spartak Vojput pred svojom publikom dočekuje ekipu Radničkog.
Meč se igra u petak 20. septembra sa početkom od 19h.

Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2173
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.