Komentara: 0
Pregleda: 2309

Rukometaši na pragu ulaza u Superligu

30.05.2013. u 13:39h
Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Rukometaši Spartak Vojputa uspeli su da se revanširaju ekipi Mokre Gore za poraz u prvom delu Mini lige sa jednim golom razlike. Više nego uverljivo slavili su Subotičani u večerašnjem duelu i nalaze se na dobrom putu ulaska u Super ligu.
Rukometaši na pragu ulaza u Superligu

Rezultatska neizvesnost je trajala samo u prvih desetak minuta, kada su obe ekipe igrale dobru i čvrstu odbranu. Gosti su poveli golom Milinčića za 4:5, Spartak Vojput je tada zaigrao svoju prepoznatljivu igru sa čvrstom odbranom, brzim kontrama i uspešnom realizacijom. Usledila je serija Subotičana od 10:1, kada je praktički bilo rešeno pitanje večerašnjeg pobednika. U seriji kontri istakla se ona u kojoj je Kukić sjajno proigrao Kaltaka koji postiže gol za 11:6. Sa nova tri gola u mreži gostiju rezultat je u 25. minutu prvog poluvremena bio 14:6. Usledila su dva gola gostiju za smanjenje i rezultatski priključak. Međutim, golovima Kovačevića, Jelića i Distola domaći dolaze do plus devet golova n akraju prvog poluvremena 17:8.

Ništa se nije promenilo ni u drugom poluvremenu. Ekipa Mokre Gore nije mogla da se vrati u meč, dok u raspoloženoj ekipi Spartaka nije bilo slabe tačke. Kontra je i dalje bila najubojitije oružje putara koji su nemilosrdno punili mrežu gostiju. Seriju golova imao je Armin Kaltak, a posle nje su domaći vodili sa 24:11. Uveo je tada Branislav Zeljković, trener Spartak VojPuta, i mlađe snage u igru, ali se odnos snaga na terenu nije menjao. Dobijenu šansu najbolje je iskoristio Janjić koji je do kraja meča postigao četiri gola.

Spartak Vojput - Mokra Gora 33:16 (17:8).

Četiri kola pre kraja Spartak Vojput se nalazi na prvom mestu sa 14 osvojenih bodova, slede Bask i Morava sa po deset. Subotičani u sledećem kolu gostuju ekipi Planinke, nakon toga su slobodni pa odlaze na megdan Novom Pazaru. U poslednjem kolu koje se igra 15.6 dočekuju ekipu Morave.

Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2309
Povezane teme

rukometni klub spartak

spartak vojput

rukomet

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.