Komentara: 0
Pregleda: 2018

Rukomet: Spartak Vojput počeo pripreme za nastavak prvenstva

19.01.2018. u 22:34h
Izvor: Subotica.com
Nakon kraće pauze, rukometaši Spartak Vojputa vratili su se obavezama i počeli pripreme za nastavak prvenstva.
Rukomet: Spartak Vojput počeo pripreme za nastavak prvenstva

Kompletne pripreme "putari" će onaviti u Subotici, u okviru kojih će odigrati i nekoliko kontrolnih utakmica. Iza ekipe Slaviše Lakovića je pet dana rada, a tokom vikenda je već očekuje dvomeč sa mađarskim timom Toroksentmiklošom. Utakmice se igraju u Hali sportova, u subotu od 17 časova i nedelju od 12 časova, dok će u sredu Spartak snage odmeriti sa ekipom Algyo u Segedinu. 

U subotu, 1. februara Subotičane očekuje i prvi zvanični meč, tačnije utakmica polufinala Kupa Vojvodine kada u Hali sportova dočekuju novosadsku Vojvodinu.

Šampionat se nastavlja 10. februara, kada Spartak Vojput putuje u Aranđelovac na megdan Šamotu, a generalna proba pred borbu za bodove, biće 6. Memorijalni turnir „Drago Jovović” u Vrbasu koji se održava 3. i 4. februara. Pored Subotičana na turniru će učestvovati Vardar (Skoplje), Jugović (Kać) i domaćin Vrbas Petrol.

Spartak Vojput je prvi deo šampionata završio na sedmom mestu sa 13 osvojenih bodova, a cilj je i ove godine da se igra plejof.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2018
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

rukometna superliga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.