Komentara: 0
Pregleda: 1949
Foto

Rukomet: Spartak Vojput bolji od Crvene zvezde (30:27)

04.12.2017. u 13:41h
Izvor: Subotica.com
Spartak Vojput savladao je Crvenu zvezdu rezultatom 30:27. Domaći tim boljom igrom u završnici prvog dela prelomio je i došao do prednosti koja je bila od velikog značaja. Iako su crveno – beli u nastavku uspeli da izjednače, pa i preokrenu rezultat u najvažnijem trenutku Ilija Petrović je sa dva gola ponovo "putarima" doneo prednos koju su do kraja sačuvali i zasluženo slavili.
Rukomet: Spartak Vojput bolji od Crvene zvezde (30:27)

Od početka su domaći igrači igrali sigurno i zrelo. Poveli je Spartak golom Perovića, na šta je odmah uzvratio Ljubojević i poravnao rezultat. Vodila se borba gol za gol. Zvezda je uvek bila u prednosti sve do  25. minuta kada je pri rezultatau 12:13 Gačević poravnao rezultat. Gosti su ostali sa igračem manje, a domaći tim je to iskoristio i preokrenulo. Radosavljević je bio precizan za 14:13. Beograđani su uzvratili napad, međutim nisu ga iskoristili, napravili su prekršaj i dali priliku da se Spartak Vojput odlepi na dva razlike. Subotičani su svoju šansu iskoristili, Dimitrić je bio precizan za 15:13.

Drugo poluvreme nastavljeno je u dobro ritmu. Zvezda je odmah smanjila rezultat. Matičić nije iskoristio sedmerac, Abadžić je odbranio, ali je odbijena lopta ponovo došla do najboljeg strelca crveno – belih na ovom meču i on je pogodio za 15:14.

Rukomet: Spartak Vojput bolji od Crvene zvezde (30:27)

Najveću prednost na meču od plus tri Spartak Vojputu doneo je Perović sa sedam metara, međutim malo je trebalo gostima da u 37. minut na semaforu rezultat bude 18:18. Do isteka 48. minuta utakmice vodila se velika borba. Zvezda je preokrenula preko Mošića i imala prednost sve dok se nije raspucao Ilije Patrović i poravnao na 22:22, a potom nakon neiskoristenog sedmerca gostiju doneo Spartaku prednost 23:22, dok se Perović pobrinuo da tu prdnost poveća na 24:22. Raspoloženi Abadžić na golu svojim odbranama dao je snagu razigranim Subotičanima da utakmicu privedu kraju i trijumfuju protiv Zvezde rezultatom 30:27.

Rukomet: Spartak Vojput bolji od Crvene zvezde (30:27)

Po okončanju utakmice proglašen je najbolji igrač susreta. Priznanje je otišlo u ruke Marka Perovića iz Spartak Vojputa koji je postigao osam golova na ovom meču.

Spartak Vojput – Crvena zvezda 30:27 (15:13)

Spartak Vojput: S. Dimitrić, Peić Tukuljac, Sl. Dimitrić 2, Pernar 2, Perović 8, Gačević 2, Mikić, Potpara 4, Kojadinović, Arđelan, Radosavljević 5, Leovac, Stefanović, Petrović 4, Kurteš 3, Abadžić.

Crvena zvezda: Čolović, Radisavljević, Mošić 3, A. Babić 1, Ljubojević 5, Palević 1, Pešić, Ljubenović, Bugarinović, Milosavljević 2, Matičić 8, Mandić 2, D. Babić 3, Kljajić 1, Zejak 1.

Izvor: Subotica.com
Rukomet: Spartak - Crvena zvezda Rukomet: Spartak - Crvena zvezda Rukomet: Spartak - Crvena zvezda Rukomet: Spartak - Crvena zvezda Rukomet: Spartak - Crvena zvezda Rukomet: Spartak - Crvena zvezda Rukomet: Spartak - Crvena zvezda Rukomet: Spartak - Crvena zvezda
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1949
Povezane teme

hala sportova

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

rukometna superliga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.