Komentara: 0
Pregleda: 1693

Rukomet: Spartak večeras dočekuje Kikindu, spremni pokloni za publiku

16.02.2019. u 16:03h
Izvor: Subotica.com
Pred rukometašima Spartaka je novi izazov. Četa trenera Lakovića večeras u Hali sportova dočekuje ekipu Kikinde u derbiju 16. kola Superlige Srbije. Pokušaće Subotičani da uknjiže nove bodove uz podršku svoje publike. Utakmica se igra u 19 časova, ulaz je besplatan, a uprava kluba spremila je i iznenađenje za sve posetioce.
Rukomet: Spartak večeras dočekuje Kikindu, spremni pokloni za publiku

Rukometaši Spartaka će pred svojim navijačima u Hali sportova ugostiti ekipu Kikinde. Subotičani će pokušati da dođu do nove pobede i anuliraju minus iz prošlog kola kada su pretrpeli poraz na gostovanju. Neće biti lako u borbi sa Kikinđanima, ali mladi tim u čije redove se vratio iskusni Potpara daće sve od sebe da obraduje sve ljubitelje rukometa novim trijumfom.

Na poluvremenu meča predstaviće se mlađe selekcije kluba. Mališani koji čine okosnicu i budućnost ovog sporta u subotici prikazaće pristnima svoje umeće i raskošni talenat.

Dok se prvotimci budu borili na parketu za bodove, a mališani predstavljali svoje znanje, uprava kluba će publici pokloniti majice koje će biti pozivnica za predstojeće mečeve plavo – belih u borbi za što bolji plasman do kraja sezone. 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1693

Povezana vest

Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.