Komentara: 0
Pregleda: 2252
Foto

Rukomet: Poraz Spartaka od Kikinde (21:26)

17.02.2019. u 11:05h
Izvor: Subotica.com
Spartak je poražen na domaćem terenu od Kikinde rezultatom 21:26 u 16. kolu Superlige Srbije. Gosti su bili precizniji u napadu i uz dobru odbranu stigli do pobede.
Rukomet: Poraz Spartaka od Kikinde (21:26)

Rukometaši Spartaka poraženi su od Kikinde rezultatom 26:21. Boljom igrom gosti su došli do trijumfa, ali domaćin je ostao nezadovoljan nekim odlukama sudijskog dvojca, pod utiskom da su iste na kraju i uticale na konačan ishod meča.

Od samog početka meča igralo se čvrsto na obe strane. Gosti su poveli golom Trninića, a priliku da izjednači propustio je Karan u 4. minutu kada je sa sedam metara pogodio prečku. Na drugoj strani precizan je bio iz kaznenog udarca Vrgović i povećao prednost. Kojadinović i Strahinja Petrović su bili precizni za izjednačenje, ali je to bilo i jedino na utakmici.

Rukomet: Poraz Spartaka od Kikinde (21:26)

MLADE NADE SUBOTIČKOG RUKOMETA NA POLUVREMENU - Na poluvremenu  utakmice između Spartaka i Kikinde  prisutnim ljubiteljima rukometa u Hali sportova predstavili su se i mališani iz Spartakove rukometne škole. Dečaci su kratkom igrom na parketu prikazali svoje umeće sa loptom.

Kikinda je sa vezana četiri  gola stekla prednost od 6:2. Borili su se igrači Spartaka, međutim na golu gostujuće ekipe bio je raspoloženi  Slavko Miškov i svojim odbranama sprečio Subotičane da smanje vođstvo. Konačno u 17. minutu posle kontre Petrović smanju je prednost protivnika, a potom i Stefanović postiže gol za 6:4. Potpara je Spartak približio svojim pogotkom  sa sedam metara na samo gol zaostatka, ali su gosti ipak uspeli da stečenu prednost održe i na poluvreme odu uz tri gola prednost 10:7.

Rukomet: Poraz Spartaka od Kikinde (21:26)

Spartak je drugi deo meča počeo pogotkom Kojadinovića i sve se činilo da će Subotičani uspeti da anuliraju prednost Kikinde, ali nisu uspeli. Odbrana nije uspevala da odgovori na napade protivnika koji je to kažnjavao golovima, a i sudije su u nekim momentima donosile pogrešne odluke u korist gostujuće ekipe.

Na isteku 53. minuta na semaforu je stajao rezultat  19:22, postojala je nada da će domaći tim uspeti da osvoji bar bod, ali nije. Kikinđani su napravili seriju od 4:2 i trijumfovali rezultatom 26:21. 

Spartak – Kikinda 21:26 (7:10)

Spartak: Raković, Ž. Peić Tukuljac, j. Peić Tukuljac, Kolundžić, Šukić, Bozoljac, Potpara 8, Spremo, Kojadinović 4, Karan 1, I. Petrović 1, S.Petrović 5, Leovac, Stefanović 2, Arđelan, Abadžić.

Kikinda: Vitas, Trninić 1, Dukatarov, Lisica, Golić, Kenjalo, Kurteš 4, Delibašić 1, Miškov, Gamber 4, Vrgović 8, Trumbetaš 4, Komarek 1, Mirić 2.

U narednom kolu Spartak je ponovo domaćin. Subotičani će ugostiti ekipu Novog Pazara.

Izvor: Subotica.com
Rukomet: Spartak - Kikinda Rukomet: Spartak - Kikinda Rukomet: Spartak - Kikinda Rukomet: Spartak - Kikinda Rukomet: Spartak - Kikinda Rukomet: Spartak - Kikinda Rukomet: Spartak - Kikinda Rukomet: Spartak - Kikinda
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2252

Povezana vest

Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.