Komentara: 1
Pregleda: 1121

Rukomet: Spartak upisao ubedljiv poraz protiv Vojvodine

20.11.2020. u 10:15h
Izvor: Subotica.com
Vojvodina je opravdala ulogu favorita u duelu sa Spartakom. Novosađani su slavili ubedljivim rezulltatom u Hali sportova protiv ekipe Slaviše Lakovića.
Rukomet: Spartak upisao ubedljiv poraz protiv Vojvodine

Rukometaši Spartaka poraženi su od Vojvodine rezultatom 39:19. Gosti su domaćinu dozvolili u prvih desetak minuta igre da im parira, a onda su gosti zahvaljujući raspoloženima Nikoliću i Milenkoviću ostvarili seriju od 10:0 i već tada resili pitanje pobednika.

Početak meča nije nagoveštavao ubedljiv trijumf gostiju, ali posle desetak minuta igre domaći tim kao da je stao, a Novosašani se razigrali i stigli do velike prednosti. Grešili su igrači Spartaka, a nisu imali rešenje u odbrani za napad Vojvodine što je rezultiralo da se prvi deo utakmice završi uz prednost tima iz Novog sada od 12 golova šprednosti – 8:20. 

Pokušali su Subotičani u nastavku da pariraju Vojvodini, ali to nije dugo trajalo. Novosađani rešeni da odnesu obdove razigrali su se i svojom igrom opravdali ulogu favorita gde su na kraju slavili rezultatom 19:39.

Spartak – Vojvodina 19:39 (8:20).

Spartak: Jovanović 2, Mrvović 3, Papeš Bogosavljev, Grozdić 3, Bižić (3 odbrane), Spremo 2, Kojadinović 4, Radosavljević, Ilić, Đurović 2, Milisavljević, Skuban, Petrović 3, Radojčić, Vojvodić, Arđelan.

Vojvodina: Šijan 1, Kurteš 2, Kovačević 5, Mirković 1, Mašić 1, Pribak 1, Vukovljak, Verkić, Halilbegović 1, Miljković 2, Milenković 8, Tomić, Nikolić 8, Grozdanić 9, Andrić.

U narednom kolu Spartak dočekuje ekipu Dubočice iz Leskovca.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1121
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.