Komentara: 0
Pregleda: 1042

Rukomet: Spartak ubedljiv protiv Mokre Gore (31:21)

26.11.2018. u 10:20h
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartaka upisali su pobedu. Pred svojim navijačima slavili su protiv Mokre Gore rezultatom 31:21 u 9. kolu Superlige Srbije. Tim Slaviše Lakovića krenuo je od starta silovito i uz fantastičnu odbranu i preciznost u napadu stigao do trijumfa.
Rukomet: Spartak ubedljiv protiv Mokre Gore (31:21)

Subotičani su u potpunosti nadigrali Mokru Goru na svom terenu. Domaći tim je bio bolji u svim segmentima igre. Odbrana i napad su funkcionisali besprekorno i bodovi su ostali na severu Bačke.

Spartak je odlično otvorio utakmicu. Iako se prvih 10 minuta vodila borba gol za gol, Subotičani su poveli sa 6:5 golom Jankovića najboljeg strelca na ovom meču. Gosti nisu iskoristili kazneni udarac, što je brzo kaznio Petrović svojim golom i doneo prednost svom timu od dva razlike. Dobrom odbranom, ali i velikom preciznošću i napadu i nakon kontri domaći tim je držao stečenu prednost zasluženo i na odmor otišao sa plus četiri – 17:13.

I u nastavku je Spartak bio bolji. Odbrana na visini zadatka, ali i mladi Arželan izuzetno raspoložen pred golom doprineli su da rezultat bude ubedljiv. U 50. minutu na semaforu je stajao rezultat 26:18. Pobeda već osigurana, ali nisu posustajali Subotičani. Rešeni da upišu pobedu nastavli su da dominiraju. Dva vezana gola Petrovića za 28:18. Do kraja meča mrežu Mokre Gore zatresli su Kojadinović, Leovac i Kojadinović za konačnih 31:21.

Spartak – Mokra Gora 31:21 (17:13)

Spartak: Rosić, Ž. Peić 1, J. Peić, Kolundžić, Šukić 3, Janković 10, Spremo, Kojadinović 3, Pjevalica, Karan 1, Petrović 7, Ristić, LEOVAC 4, Stefanović 2, Arđelan, Abadžić.

Mokra Gora: Orlović, Erić 1, Biševac 3, Božović, Aleksić 1, Tomović 2, Nikolić 4, Milenković, Tomić 3, Božović, D. Kasalović 1, A. Kasalović 1, N. Aleksić 2, Utvić, davidović 2, Đukić 1.

U narednom, 10. kolu Superlige Srbije Spartak gostuje Partizanu. Utakmica se igra 30. novembra u Beogradu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1042
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.