Komentara: 1
Pregleda: 1045

Rukomet: Spartak u subotu dočekuje Partizan

02.03.2018. u 15:12h
Izvor: Subotica.com
Rukometaše Spartak Vojputa čeka novi ispit i to protiv drugoplasirane ekipe Partizana sa kojom će snage odmeriti u 18. kolu Super lige Srbije. Meč se igra u subotu od 19 časova.
Rukomet: Spartak u subotu dočekuje Partizan

Subotičani su poraženi u Šapcu od Metaloplastike u prethodnom kolu, ali su pre toga pred svojom publikom prikazali izuzetnu dobru igru i savladali Jugović iz Kaća. Tim Slaviše Lakovića, predvođen kapitenom Milanom Potparom i krilima Markom Perovićem i Urošem Radosavljevićem, pokušaće  protiv iskusnog i uvek neugodbog Partizana da napravi povoljan rezultat.

Beograđani su  nastavak prvenstva zapčeli uz maksimalan učinak. Od, do sada odigrane četiri utakmice, upisali su sve pobede tako da je pred mladim timom Subotičana zaista težak meč.

Utakmica se igra sutra u Hali sportova od 19 časova, a ulaz je, kao i uvek, slobodan. Vredi doći podržati Spartak Vojput na putu da i ove sezone ostvari dobre rezultate i obezbedi  plasman u plejof gde će se sa najboljima boriti za što viši plasman u ligi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1045

Povezana vest

Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.