Komentara: 0
Pregleda: 1100

Rukomet: Spartak savladao Jugović (33:24)

25.02.2018. u 18:10h
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartak Vojputa nadigrali su Jugović iz Kaća u 16. kolu Superlige Srbije i zasluženo pobedili rezultatom 33:24 (16:13). Ekipa Slaviše Lakovića još jednom je pokazala veliku borbenost. Bili su "putari" odlični i u fazi napada, ali i odbrane, što je doprinelo da sačuvaju stečenu prednost do kraja meča i ubedljivo trijumfuju pred svojom publikom.
Rukomet: Spartak savladao Jugović (33:24)

Gosti su poveli golom Jokića, ali je kapiten Spartaka Potpara iskoristio prvi napad i poravnao rezultat. Gačević je iskoristio svoju priliku i domaći tim doveo u vođstvo. Karaj je izjednačio, a potom je dosuđen sedmerac za Subotičane. Šut Radosavljevića zaustavio je golman Jugovića. Vodila se brba gol za gol, uz preokrete rezultata 20. minuta koji je možda i bio prelomaz za ovu utakmicu. Kod rezultata 11:11, gosti su bili u prilici ponovo da povedu, ali je Arđelan odbranio sedmerac, a Radosavljević u narednom napadu doneo prednost Spartak Vojputu za 12:11. Slobodan Dimitrić povećao je na 13:11 iz kontre, međutim Ranisavljević je osmah smanjio na 13:12. U finišu prvog dela Perović je sa sedam metara povećao na 14:12, dok su se Radosavljević i Petrović pobrinuli da se na odmor ode uz tri gola prednosti  16:13.

I u drugom poluvremenu su obe ekipe pkazale izuzetnu igru.Spartak Vojput je bio izuzetno motivisan da posle dva poraza od početka drugog dela prvenstva konačno upiše bodove. Razigranim Putarima to je i pošlo za rukom. Nakon rezultatske klackalice gol za gol od 40. minuta Subotičani su se razigrali i nanizali seriju od tri gola 21:16. Uspeli su gosti da smanje, međutim, raspucani Subotičani  opet su sa tri vezana gola stekli prednost koja je u jednom trenutku iznosila čak plus šest  25:19. Nisu ništa prepuštali slučaju igrači Spartak Vojputa, do kraja utakmice su odligali odlično. Protivniku nisu dozvolili da ih rezultatski ugrozi ni jednog trenutka i zasluženo su slavili pobedu  – 33:24

Spartak Vojput – Jugović 33:24 (16:13)

Spartak Vojput: Abadžić, Radosavljević 6, St. Dimitrić 2, Sl. Dimitrić 2, Potpara 5, Gačević 1, Petrović 6, Leovac, Arđelan, Perović 9, Kurteš, Pernar 1, Kojadinović, Ristić, Peić Tukuljac, Stefanović.

Jugović: Komlenović 1, Vitas, Karanović 2, Petrović 2, Jokić 3, Vrgović 5, Žikić, Milovanović, Andrić, Kočić, Milić 1, Ranisavljević 6, Karan 3, Bosnić, Mladenović, Momčilović 1.

Spartak Vojput u narednom kolu gostuje u Šapcu gde će odigrati derbi prestiža protiv Metaloplasitke koja se nalazi na 7. mestu, sa bodom prednosti u odnosu na Subotičane. Utakmica se igra u sredu 25. februara.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1100

Povezana vest

Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.