Komentara: 1
Pregleda: 1019

Rukomet: Spartak savladao Crvenu zvezdu (29:21)

29.03.2021. u 10:30h
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartaka konačno su uknjižili pobedu. Nakon nekoliko vezanih poraza, Subotičani su uspeli u važnim trenutku da zabeleže trijumf protiv Crvene zvezde u borbi za opstanak u elitnom rangu.
Rukomet: Spartak savladao Crvenu zvezdu (29:21)

Spartak je u 10. kolu plej-auta Arkus lige Srbije slavio protiv Crvene zvezde rezultatom 29:21. Ovom pobedom Subotičani su stigli do važnih bodova u borbi za opstanak u ligi. Boljom igrom domaćin je i stigao do željenog cilja na kraju meča.

Na startu je bilo ispitivanje snaga, ali je Spartak vrlo brzo prelomio i odličnom igrom stekao veliku prednost. Nisu ni gosti posustajali, ali nedovoljno motivisani protiv Subotičana kojima je samo pobeda bila važna nisuuspeli da smanje prednost domaćina do odlaska na poluvreme. Četiri gola prednosti su bila nedostižna za goste – 14:10.

I u drugom delu je Spartak dominirao na terenu. U 35. Mminutu na semaforu je stajao rezultat 16:10. Već tada je bilo jasno da Crvene zvezda neće uspeti smanjiti toliki zaostatak. Sedam minuta pre kraja utakmice Spartak je imao prednost od plus devet 25:16. Iako su gosti uspeli do kraja da zatresu mrežu Spartaka još pet puta to je bilo nedovoljno da bilo šta promene i bodovi su ostali u Subotici -29:21.

Spartak - Crvena Zvezda 29:21 (14:10)

Spartak: Jovanović, Grozdić 2, Bižić, Spremo 4, Kojadinović 3, Radosavljević 2, Miskin, Đurović, Milisavljević, Skuban 2, Petrović 5, Peić 2, Potpara 6, Kolundžić, Jovanovski 3, Arđelan.

Crvena zvezda: Čolović, Đurović 2, Horvat 5, Stevović 2, Todorović 1, Milošević, Milunović, Jović, Majec 2, Rajičević, Jelić, Matičić 6, Blagojević 1, Breti, Bogojević 1, Rogan 1.  

U narednom kolu Spartak se sastaje sa Obilićem u Beogradu.

Rukomet: Spartak savladao Crvenu zvezdu (29:21)

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1019
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.