Komentara: 3
Pregleda: 1125

Rukomet: Spartak poražen u Aranđelovcu (25:22)

10.02.2019. u 18:33h
Izvor: Subotica.com
Spartak je u 15. kolu Superlige Srbije pretrpeo poraz. Subotičani su izgubili od Šamota u Aranđelovcu rezultatom 25:22. Iako je utakmica protekla u egal igri, gde je i Spartak imao nekoliko puta prednost, meč je ipak pripao domaćinu.
Rukomet: Spartak poražen u Aranđelovcu (25:22)

Rukometaši Spartaka poraženi su od Šamota u Aranđelovcu rezultatom 25:22. Tim Slaviše Lakovića nije uspeo da ponovi trijumf protiv Aranđelovčana kao u prvom delu sezone kada je pred svojom publikom prikazao izvanrednu igru i osvojio bodove. Ovog puta domaći tim je bio uspešniji.

Spartak je dobro otvorio utakmicu i imao prednost koju je domaći tim anulirao u 15. Minutu, a potom i preokrenuo rezultat u svoju korist. Egal borba na parketu vodila se do samog kraja. Rezultat na semaforu se menjao nekoliko puta. Ponovo su Subotičani prešli u vođstvo i minut pre kraja prvog poluvremena imali gol prednosti, ali je Šamot uspeo da izjednači i na odmor ode uz vođstvo od 10:9.

Na početku drugog poluvremena domaći tim je uz vezana tri gola poveo sa 13:10 i stečenu prednost uz velike muke sačuvao do kraja za pobedu koja ga je ostavila u igri za plej – of, dok je poraz (25:22) Subotičane  sa petog mesta spustio lestvicu niže na šestu poziciju.

Šamot – Spartak 25:22 (10:9)

Šamot: Radojilić, Milićević 4, Ilić 5, Ranković, Radosavljević 2, Radović 3, Čolivić 1, Jugović, Jelenić, Milinić 9, Avramović, Radović, Živković, Stojković 1, Mitrović, Đorđević.

Spartak: Raković, Rosić, Ž. Peić Tukuljac, J. Peić Tukuljac, Kolundžić, Šukić 5, Potpara 5, Spremo, Kojadinović 1, Pjevalica, Karan 2, I. Petrović 3, s. Petrović 5, Leovac 1, Stefanović, Arđelan.

U narednom kolu Spartak dočekuje Kikindu. Subotička publika imaće priliku da uživa u derbiju kola i da podrži mladu ekipu Spartaka. Utakmica se igra u subotu, 16. februara, u 19 časova, a ulaz je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 2 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 1125
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.