Komentara: 1
Pregleda: 970

Rukomet: Spartak poražen od Obilića (24:23)

19.02.2018. u 11:48h
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartak Vojputa pretrpeli su poraz u 15. kolu Superlige Srbije. Ovog puta bolji od "putara" bio je Obilić, slavivši pobedu u Beogradu rezultatom 24:23.
Rukomet: Spartak poražen od Obilića (24:23)

Domaći tim je poveo sa 2:0, ali je Spartak Vojput vrlo brzo odgovorio i golovima Marka Perovića preokrenuo na 4:3. Putari su odlično igrali i do samog finiša prvog dela bili u prednosti, ali je  domaćin uspeo do pauze da izjednači na 10:10.

I u nastavak susreta Spartak je ušao odlično. Imali su Subotičani stalno prednost, ali je polovinom drugog dela usledio mali pad, što je Obilić iskoristio i uspeo da preokrene rezultat u svoju korist. Kako je meč odmicao Spartak se vraćao u igru i sve bolji bio i u fazi odbrane, ali i napada. Smanjio prednost domaćina na samo gol razlike 24:23. U poslednjem minutu susreta Subotičani nisu iskoristili napad, dok je Obilić iskusno u poslednjim sekundama sačuvao loptu, ali i minimalnu prednost koja im je donela pobedu. 

Obilić – Spartak Vojput 24:23 (10:10)

Obilić: Radovanović, Živanović, Ćorović 5, Živković 6, Radović 1, Miljaković, Mirić 3, Ivošević 4, Stojić, Đorđević, Pavić 2, Bijelić, Teodorović 1, Jestrović 2, Antić, Alavanja.

SpartakVojput: Abadžić, Radosavljević 7, St. Dimitrić 2, Sl. Dimitrić 1, Potpara 4, Gačević 1, Petrović 2, Leovac, Arđelan, Perović 4, Kurteš, Pernar 1, Pjevalica, Kojadinović, Stefanović 1.

Spartak Vojput nakon dva gostovanja, konačno će odigrati pred svojom publikom. U subotu 24. Februara od 19 časova u Hali sportova Subotičani dočekuju Jugović iz Kaća.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 970
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.