Komentara: 0
Pregleda: 987

Rukomet: Spartak poražen od Dinama (23:27)

12.11.2018. u 11:20h
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartaka poraženi su, u 7. kolu Superlige, na domaćem terenu, od lidera na tabeli Dinama iz Pančeva rezultatom 23:27. Iako su Subotičani prvi došli do prednosti, veoma brzo je iskusniji tim gostiju izjednačio i preokrenuo rezultat i do kraja utakmice držao stečenu prednost.
Rukomet: Spartak poražen od Dinama (23:27)

Spartak je dobro otvorio utakmicu. Poveli su Subotičani sa dva gola prednosti, ali je Kostadinović ubrzo smanjio na 2:1. Nije dugo trajalo vođstvo domaćeg tima. Dinamo je ubrzo izjednačio 4:4 golom Dimitrijevića, a potom nakon kontre u 9. minutu preokrenuo rezultat preko Kostadinovića 4:5.

Zaigrali su Pančevci  angažovanije i posle dobre odbrane Zlatanovića, preko Distola povećali prednost na 4:6. Vodila se borba gol za gol, a onda su igrači Dinama sa tri vezana gola prvo poluvreme okončali sa plus četiri 13:17.

Nastavak utakmice doneo je još zanimljiviju i atraktivniju igru obe ekipe. Gosti su se razigrali i u jednom trenutku imali prednost od čak šest golova. Trener gostujuće ekipe dao je priliku igračima s klupe, ali su i dalje gosti bili dominantniji.

I Slaviša Laković je u igru uveo mlađe snage Spartaka. Pokazali su Subotičani da imaju potencijal. Iako je u završnici utakmice gostujući tim imao prednost čak od osam golova, Spartak je sa tri vezana gola u finišu smanjio na 20:25. Uspeli su gosti još dva puta da zatresu mrežu Subotičana za konačnih 23:27.

Spartak – Dinamo 23:27 (13:17)

Spartak: Pjevalica, Rosić, Ž. Peić Tukuljac 2, J. Peić Tukuljac, Šukić 7, Janković 3, Špremo, Kojadinović 2, Arđelan, Karan 1, Reljić, Petrović3, Ristić 1, Leovac, Stefanović 3, Abadžić.

Dinamo: Milošević 2, Pilipović 1, B.Radanović, Stojanović, Dimitrijević 5, Savić, Jezdimirović 2, Jovanović 1, Pavlović, Zlatanović, Distol 1, Milenković, Barudžić 2, Kostadinović 11, Vučković 2, N. Radovanović .

Posle 7 odigranih kola Spartak zauzima 10. poziciju sa dve pobede i pet poraza. U narednom kolu Subotičani gostuju u Šapcu na terenu lidera Metaloplastike

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 987
Povezane teme

hala sportova

rukometni klub spartak

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.