Komentara: 0
Pregleda: 705

Rukomet: Spartak poražen na startu doigravanja od Obilića

01.03.2021. u 10:00h
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartaka poraženi su u prvom kolu plejauta od Obilića iz Beograda. Posle velike neizvesnosti i borbe gde su nijanse odlučivale gosti su na kraju slavili.
Rukomet: Spartak poražen na startu doigravanja od Obilića


Spartak je poražen od Obilića rezultatom 27:29 u prvom kolu plej – auta Arkus Superlige Srbije. Imali su Subotičani prednost u prvih petnaestak minuta, a onda su gosti preokrenuli i prvi deo rešili u svoju korist. I u nastavku je bilo neizvesno do poslednjeg minuta, međutim gosti su  na kraju odneli bodove.

Odlično je ekipa Slaviše Lakovića otvorila meč. Vodili su Subotičani, ali se ni gosti nisu predavali. Vodila se velika borba i neizvesnost je trajala do poslednjeg minuta. Do preokreta je došlo posle prve četvrtine meča, ali ni tad nisu posustajali domaći igrači. Uspeli su da izjednače u 27. minutu 15:15. To nije bilo dovoljno. Do isteka prvog dela Spartak je još dva puta zatresao mrežu, dok je gostima pošlo za rukom da tri gola upišu i sa plus jedan odu na odmor.

U nastavku je Spartak ponovo krenu silovito. Imao je je prednost pri rezultatu 22:20, a onda je usledila serija Obilića od četiri gola i preokret . Bitka na terenu nije jenjavala, izjednačili su domaći igrači pet minuta pre kraja, ali su ih propuštene prilike koštale poraza i gosti su na kraju pobedili  na startu doigravanja za opstanak u eliti rezultatom 27:29.

Spartak – Obilić 27:29 (17:18)

Spartak. Arđelan, Bižić, Vojvodić, Jovanović, Skuban 3, Potpara 4, Đurović 1, Milisavljević, Grozdić 5, Jovanovski 2, Peić Tukuljac 1, Petrović 3, Kojadinović 3, Kolundžić, Radosavljević 5, Spremo.

Obilić: Radović, Dražić, Simić, Savić, Knežević, Teodorović 1, Milutinović 3, Ivošević 1, Žujović 5, Turudić, Jedoksić 2, Popović 8, Pavić 1, Stanisavljević 6, Topalović 1, Krnjajac 1.

U narednom kolu Spartak gostuje ekipi Šamota.
    

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 4 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 705
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.