Komentara: 0
Pregleda: 1224

Rukomet: Spartak pobednik Memorijala u Sivcu

02.09.2019. u 15:00h
Izvor: Subotica.com
Na Memorijalnom turniru u Sivcu, rukometaši Spartaka osvojili su prvo mesto, a u svojim redovima imali su i najbolje pojedince. Dejan Karan je poneo titulu najboljeg igrača, dok je Stefan Arđelan proglašen za najbojeg golmana.
Rukomet: Spartak pobednik Memorijala u Sivcu

Rukometaši Spartaka pobednici su Memorijalnog turnira "Vlade i Novak" koji je za dane vikenda održan u Sivcu. Na Memorijalu se nadmetalo četiri ekipe, a najbolji su bili Subotičani uz dve ostvarene pobede i zasluženo osvojili prvo mesto.

Spartak je bio bolji od domaćina Sivca 69 i slavio rezultatom 30:23, dok je drugi meč završen pobedom Vrbasa nad ekipom Somborelektra rezultatom 36:21.

Odlučujuća utakmica o pobedniku Memorijala između Spartaka i Vrbasa okončana je trijumfom Subotičana 27:24. U meču za treće mesto, Sivac 69 je pobedio Somborelektro rezultatom 35:27.

Po okončanju takmičenja proglašeni su i najbolji pojedinci turnira. Dejan Karan proglašen je za najboljeg igrača, a Stefan Arđelan za najboljeg golmana.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1224
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.