Komentara: 0
Pregleda: 1250

Rukomet: Spartak osvojio bod protiv Partizana

01.12.2018. u 13:15h
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartaka osvojili su bod u Beogradu odigravši nerešeno (30:30) sa Partizanom u 10. kolu Superlige Srbije. Dobrom igrom i uz odlične odbrane mladog golmana Arđelana tim Slaviše Laković izvanredno je parirao Partizanu, a malo sreće je nedostajalo i da upiše pobedu.
Rukomet: Spartak osvojio bod protiv Partizana

Spartak je odigrao nerešeno s Partizanom 30:30. Lavovski su se borili Subotičani do poslednjeg minuta i zasluženo stigli do boda.

Na početku utakmice Spartak je imao prednost , ali je Partizan preokrenuo i poveo sa 6:4. Nisu posustajali igrači Spartaka. Ni jednog trenutka nisu dozvolili da protivnik stekne veću prednost. Uspevali su da prate domaćina i na semaforu je u 18. minutu stajao rezultat 10:10. Ipak završnica prvog dela pripala je Partizanu koji je rešio u svoju korist rezultatom 18:15

U nastavku je Partizan stekao prednost od pet golova, ali je ponovo odbrana Spartaka bila na visini zadatka, a strelci raspoloženi i precizni. Sa vezana četiri gola Spartak je stigao na samo jedan razlike za Partizan 25:24

Kako je vreme odmicalo mečč je tekao u velikoj neizvesnosti. Uspeli su Subotičani preokrenuti rezultat i samo sedam minuta pre kraja bili u prednosti. 29:28. Partizan je izjednačio sa sedam metara, a potom su Subotičani ponovo poveli. Posle dobre odbrane Arđelana Pajić Tukuljac je bio precizan za 30:29. Ipak domaći tim izjednačuje za konačnih 30:30.

Partizan -  Spartak 30:30 (18:15)

Partizan: Erić, Banduka 6, Grubić, Radovanović 3, Minić 4, Mikić, Ilić, Pižurica, Đuričić, Trnavac, Jovanović, Stevanović 11, Milenković 1, Mićić, Šotić 5, Butulija.

Spartak: Pjevalica, Rosić, Ž. Peić Tukuljac 1, J. Peić Tukuljac, Kolundžić, Šukić 3, Janković, Spremo, Kojadinović 3, Arđelan, Karan 9, Reljić, Petrović 7, Ristić, Leovac 4, Stefanović 3.

Za najboljeg igrača utakmice proglašen je mladi golman Spartaka, Stefan Arđelan.

Spartak u sredu igra polufinale Kupa Vojvodine protiv Sivca, a u subotu 8. decembra od 19 časovb dočekuje Rudar.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1250
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.