Komentara: 0
Pregleda: 1740

Rukomet: Spartak iznenadio Novi Pazar

24.02.2019. u 18:20h
Izvor: Subotica.com
Spartak je slavio u 17. kolu Superlige Srbije protiv trećeplasiranog Novog Pazara rezultatom 34:25. Subotičani su bili mnogo bolji od gostujućeg tima, koji je bio favorit pre susreta, i zasluženo uknjižili bodove.
Rukomet: Spartak iznenadio Novi Pazar

Sparak je pred svojom publikom pobedio Novi Pazar rezultatom 34:25. Tim Slaviše Lakovića odlično je otvorio meč i stečenu prednost  održavao do kraja, gde je u jednom momentu imao prednost od devet golova.

Subotičani su krenuli silovito od starta, a bolja igra je rezultirala vođstvom od 4:0. Pokušavali su gosti da uspostave ravnotežu, ali im Spartak to nije dozvolio.  Perfektna odbrana domaćina, raspoloženi Arđelan na golu i preciznost u napadu samo su doprineli da Subotičani dođu do vođstva od pet golova prednosti. Na semaforu je na isteku 15. minuta stajao rezultat 10:5. Gosti su pokušavali preko krila da smanje prednost Spartaka, ali im je taj plan slabo rezultirao i na odmor se otišlo uz vođstvo domaćina 17:12.

Nastavak utakmice nije doneo velike promene. Subotičani su nastavili istim tempom. Nisu se štedeli, a svaki napad se završavao loptom u mreži gostujućeg tima. U jednom trenutku Spartak je imao devet golova prednosti 29:20 i do kraja meč priveo opušteno, a trener je pružio priliku i mlađim igračima da zaigraju. Rosić i Kolundžić su to ikoristili i upisali se u listu strelaca, a Spartak slavio rezultatom 34:25.

Spartak – Novi Pazar 34:25 (17:12)

Spartak: Arđelan 1, Raković, Rosić 2, Ž. Peić Tukuljac, Kolundđić 1, Šukić 8, Bozoljac, Potpara 3, Spremo, Kojadinović 2, Karan 4, I. Petrović 6, S. Petrović 1, Leovac 2, Stefanović 4, Abadžić.

Novi Pazar: Gemaljević, Žujović 3, Sefović 1, Miralemović, Đosović, Mekić 1, Međedović, Rakić, Kaltak 8, Mujčinović, Slavuljica 3, Šaponjić 6, Milošević 1, Maksić 2.

Po okončanju meča proglašen je i najbolji pojedinac susreta, a priznanje je pripalo Željku Šukiću iz redova Spartaka koji je postigao osam golova, ali bio odličan i u odbrani svog tima.

Rukomet: Spartak iznenadio Novi Pazar

Mlade snage Spartaka na okupu sa prvotimcima

U narednom kolu Spartak gostuje u Pančevu gde će snage odmeriti sa liderom Dinamom koji do sada ne zna za poraz.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1740
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.