Komentara: 0
Pregleda: 1447

Rukomet: Nastavlja se Superliga, Spartak večeras dočekuje Slogu

02.02.2019. u 11:34h
Izvor: Subotica.com
Pauza je završena i za rukometaše Spartaka. Subotičani su pod dirigentskom palicom trenera Lakovića odradili pripreme za drugi deo šampionata i već večeras ih očekuje prva borba za bodove u novoj kalendarskoj godini.
Rukomet: Nastavlja se Superliga, Spartak večeras dočekuje Slogu

Danas su na programu prvi mečevi drugog dela prvenstva rukometne Super lige Srbije, a Spartak na startu,  u  14. kolu, pred svojom publikom dočekuje Slogu iz Požege.

Tim trenera Lakovića nije najbolje startovao, ali kako je vreme odmicalo pružao je sve bolje partije i jesen okončao na sedmom  mestu. U prolećnom delu se očekuju još bolji rezultati. Subotičani u nešto izmenjenom sastavu pokušaće već u prvom ovogodišnjem superligaškom duelu doći do važnih bodova.

Kapiten Ilija Petrović i njegovi saigrači danas će na parket u borbu za bodove i što bolji plasman. Podrška sa tribina svakako da mnogo znači mladoj ekipi, pa svi ljubitelji rukometa večeras od 19 časova mogu doći da daju vetra u leđa igračima da ostvare pobedu na startu.

Ulaz je beplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1447
Povezane teme

hala sportova

rukometni klub spartak

rukomet

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.