Komentara: 0
Pregleda: 700

Rukomet: Inđija slavila u Subotici (22:23)

27.02.2024. u 08:16h
Izvor: Subotica.com
Spartak je poražen od Inđije rezultatom 22:23 u 16. kolu Super B lige. Nakon izuzetno neizvesne borbe, sama završnica pripala je gostima što su iskoristili za preokret i na kraju odneli bodove.
Rukomet: Inđija slavila u Subotici (22:23)

Prvo poluvreme proteklo je u dobroj igri gde se prednost naizmenično smenjivala. Imali su Subotičani prednost, gosti iskoristili dobre napade i stigli do izjednačenja, a potom i preokreta 5:6. Održavali su stečeno vošstvo rukometaši Inđije do završnih minuta prvog dela kada su se Subotičani trgli i golovima Bukvića i Spasića stigli do poravnanja – 9:9.

Na startu drugog dela utakmice Inđija je ponovo stekla prednost od čak pet golova razlike 11:16, a onda je usledila serija Subotičana i novo izjednačenje. Nastavila se borba na parketu hale sportova, a pet minuta pre kraja domaćin je imao vođstvo od 20:18. Kako se bližio finiš, neizvesnost se ponovo vratila na teren. Dva gola prednosti Spartaka su se istopila minut do sudijskog zvižduka - 22:22. Svoje prilike nisu iskoristili domaći igrač, to je kaznio Rastko Radovanović svojim pogotkom i Inđija je odnela bodove iz Subotice -22:23

Spartak – Inđija 22:23 (9:9)

Spartak: Miskin 5, Ivić, Marić, Kuburović 1, Laković,  Spremo 2, A. Bukvić, Cmiljanović  3, Radojičić, D. Bukvić 2, Milinković 3, Spasić 2, Kolarić, Ćosić 4, Vojvodić, Maksimović.

Inđija: Milovanović, Draško Mladenko 2, Dušanić, Mašić 3, Abramović 3, Grozdić 1, Draško Marko, Radovanović 7, Bogojević, Stojićević, Rakocije 5, Panović 2, Kovačević, Škarić, Živković, Milovac.

U narednom kolu  Spartak gostuje u Beogradu gde će se sastati sa Sinđelićem.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 meseca i 1 dan
Komentara: 0
Pregleda: 700
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.